Adana'da Kayıp 13 Yaşındaki Kız Simitçide Bulundu - Son Dakika
Güncel

Adana'da Kayıp 13 Yaşındaki Kız Simitçide Bulundu

Adana\'da Kayıp 13 Yaşındaki Kız Simitçide Bulundu

Adana'da yerel bir radyoda çalışan annesi ile buluşmak için dün öğlende evinden çıkıp, gece boyunca ulaşılamayan 13 yaşındaki Y.K. adlı kız, bu sabah simitçide bulundu.

21.04.2015 18:26  Güncelleme: 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın merkez Çukurova İlçesi'nin Şambayat Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında oturan Y.K, öğleden sonra diş kontrolüne gitmek için yerel bir radyoda çalışan annesi Pınar K. ile buluşmak için sözleşti. Annesinin yanına gitmek için saat 14.30 sıralarında evinden çıkan Y.K. ortadan kayboldu. Akşama kadar kızına ulaşmaya çalışan anne Pınar K., 100'üncü Yıl Polis Merkezi Amirliği'ne giderek kızının kaybolduğunu bildirdi. Gece boyunca Y.K.'yı bulmak için çalışma yapan polis, küçük kızın gidebileceği yerleri araştırdı.

GİZEM AKDENİZ'İ ARAYAN EKİP ÇALIŞTI

Y.K.'nin özel eşyalarını yanına almadığını belirleyen polis, kendi istediği ile evden kaçmadığını belirledi. Küçük kızın kaçırılmış olabileceğini değerlendiren Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz yıl kaybolan ve akrabası tarafından öldürülmüş olarak bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i arayan özel ekip devreye girdi. Y.K.'nın gidebileceği adresler, arkadaşları ve tanıdığı bütün yakınlarının evleri gece boyunca arandı. Evinden, şehir merkezine kadar olan güzergah üzerindeki işyerlerine ait güvenlik kameraları ile MOBESE görüntüleri incelendi.

ANNESİ RADYODAN ÇAĞRILAR YAPTI

Y.K.'nın bulunabilmesi için sosyal medya üzerinden de çağrı yapan anne Pınar K., çalıştığı radyodan sürekli anonslar yapıp kızını aradıklarını duyurdu. Pınar K.'nin başka yayın kuruluşlarında çalışan meslektaşları da Y.K.'nın bulunabilmesi için sık sık çağrı yaptı.

DİNLEYİCİ SİMİTÇİDE GÖRÜP POLİSİ ARADI

Sabah saatlerinde, radyo dinleyicisi olan bir kadın, simit almak için girdiği Tellidere Mahallesi'ndeki simitçide, Y.K.'nın eşkaline benzeyen kızı gördü. Kızın hareketlerinden şüphelenen kadın, polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polisler, simitçideki kızın kayıp olarak aranan Y.K. olduğunu belirleyip Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

Y.K. "İKİ GENÇLE TANIŞTIM, EVLERİNE GİTTİM"

Y.K., evden kaçmadığını belirterek, "Annemin yanına gitmek için evden çıkmıştım. Minibüs, Tellidere'ye geldiğinde gitmekten vazgeçip durukta indim. Parkta otururken 2 gençle tanıştım. Onlarla sohbet ettik, akşama doğru vakit geç olduğu için eve dönmekten korktum. O gençler de beni evlerine davet etti. Anne ve babaları yokmuş. Ben de gittim onlar kendi odalarında kaldı. Bana da salonda yer hazırladılar, kapıyı kilitleyip, kanepenin üzerinde uyudum. Sabah da birlikte unlu mamullerine geldik, simit yedik. Onlar okula gideceklerini söyledi, bana da 'Sen de ortalarda fazla dolaşma, ya annenin yanına, ya da okuluna git' dediler. Sonra da polis gelip beni buldu" diye ifade verdi.

2 ÇOCUK GÖZALTINA ALINDI

Y.K.'nın ifadesi üzerine Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, küçük kızı evlerinde barındıran 2 genci bulmak için harekete geçti. Okullarından alınan çocuklar, ifade için Emniyet Müdürlüğü'nün Çocuk Şubesi'ne götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Kayıp 13 Yaşındaki Kız Simitçide Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • cem: adana da yaşanmaz hepsi o ülkücü zaten ipi kopuk ne kadar kötü insan varsa ülkücü ülkücü denince özgecan kardeşimiz aklıma geliyor 23 43 Yanıtla
  • ozgurluk: akp MHP chp hdp hepsi kan emıcı suluk halkı yoluyorlar 18 21 Yanıtla
  • MEMLEKETİM ADANA: ulan yobazlar sığırlar izmirden sonra ADANA türkiyenin en özgür şehridir oturup klavye başında atıp tutmakla olmuyor ramazanda bile tüm restaurantlar açıktır akşam bir lokantaya gittiğinde orucunu açanda rakısını içende aynı yerde oturur adana dediğin zaman bu ülkenin kalbi ve beynidir insanları herzaman sıcak kanlıdır adam gibi adamdır adananın yerlisi merttir delikanlıdır misafirperverdir aynı zamanda adana asla ülkücü değildir burada kimse üfürmesin büyük metropol şehir olmak göçü fazla almak 72 tür millet olaylarında olması gayet normaldir adana ile ilgili olumsuz yorum yazanlara tavsiyem adanaya gelsinler bir adanayı görsünler adam gibi adamdır adananın yerlisi demokrat ve özgürlükçü bir şehirdir adana. 15 22 Yanıtla
  • Can: Geleceğin tehlikeli kızlarından biri olmaya aday bu bacımız. . Allah yardım etsin 25 3 Yanıtla
  • Frozontana: Adana da adama birşeyhler oluyiii ! Evt yine adana :)) 21 5 Yanıtla
  • Kurtuluş: Y.nin öğretmeniyim. Şurdaki yorumlara bakınca yorum yazanların yarısının ne kadar boş olduğunu görüp üzüldüm. Evvela kız Adanalı değil. Her şehrin iyisi de var kötüsü de. Çoğumuzun çocuğu var veya inşallah olacak. Kimseyi kınamayın başınıza gelir. Sorunun temelini göremeyen şurdaki çoğu cahilce yorum yazan kişilere ilk önerim öğretmenleri çocuğunuza kızınca çocuğumun ruh sağlığı bozuldu diyip okula koşturmayın ve en önemlisi cep telefonu almayın eve de internet bağlamayın. Sana ne diyen varsa da böyle devam etsin o kişiler 23 1 Yanıtla
  • rba: ben 13 yasindayken kucucuktum ya. Ama herkes asikti bana. O zaman bende o yasimda gidip birilerinin evindemi kalsaydim. Ilginc. Ozgurluk ozgurluk diyorlar. Kadin erkek esittir diyorlar. Ama bilmiyorlar ki kadin da erkekte ayridir. Yaradilislari da ayri. Velhasili ozgurluk olmali. Fakat ahlakla ilimle ozgurluk olmali. Amarikayi gecti turkiye. Turkiye hep onde zaten ahlaktada ahlaksizliktada. Maddi manevi gectik butun ulkeleri. Namus bu kadar ucuz olmamali ya. En degerlimiz bence.. 21 3 Yanıtla
  • yazıklar olsun: Bunlar ne yiyor ne içiyor arkadaş. Bu kadar aptal olunmaz. saf desem değil. Annesiyle dişçiye gidecekken minibüsten iniyor. Parkta iki kişiyle akşama kadar oturuyor. annem merak eder diye aklına gelmiyor. Sonra geç oldu eve gitmekten korkuyor ama tanımadığı 2 erkekle aynı evde kalabiliyor. Uyuşmuş bu nesil. 22 1 Yanıtla
  • peh: bu nasıl on üç yaşında yaw biz on üç yaşındayken saçlarımızı örerdik be saçında boya var. . . . . . . . . . 20 1 Yanıtla
  • H.K.TRABZON: AİLE EN ÖNEMLİ YATIRIMINI EVLADINA YAPMALI. . . 18 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Murat Cemcir, Ahmet Kural ile Ayrılığı Hakkında Konuştu
    17:10 Murat Cemcir, Ahmet Kural ile Ayrılığı Hakkında Konuştu

    Murat Cemcir, Ahmet Kural ile olan ayrılıkları hakkında konuşarak, her ikisinin de tek başına güzel işler yapmaya devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Tokatlı olmanın kendisi için bir ayrıcalık olduğunu ve Nuri Bilge Ceylan ile çalışma deneyimini paylaştı. Murat Cemcir, özel hayatında da aldatıldığını itiraf etti.

  • iOS Cihazlarda PlayStation Oyunları Oynanabilecek
    17:09 iOS Cihazlarda PlayStation Oyunları Oynanabilecek

    Apple'ın retro oyun emülatörlerine izin vermesiyle birlikte geliştiriciler, yeni bir emülatör olan Provenance sayesinde PlayStation oyunlarını iPhone ve iPad'lere getirebilecek. Provenance, birçok klasik konsol oyununu oynatabilen bir emülatör olup, stabil bir şekilde kullanıldığında büyük bir başarı elde etmesi bekleniyor. Bu gelişmeyle birlikte iOS platformu, oyun meraklılarının buluşma noktası haline gelebilir.

  • Bursa'da istinat duvarı çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı
    17:08 Bursa'da istinat duvarı çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde, şiddetli yağışın etkisiyle zayıflayan istinat duvarı, bir apartmanın üzerine devrilerek toprak kaymasına neden oldu. Olayda 2 kişi hafif yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı. Bina sakinleri tahliye edilirken, enkaz kaldırma çalışmaları başlatıldı. Bölgede incelemelerde bulunan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, devletin tüm kurumlarıyla olay yerinde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • İtalya'da Suriyeli genç kıza tecavüz iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi
    17:07 İtalya'da Suriyeli genç kıza tecavüz iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi

    İtalya'da iki kişi, 17 yaşındaki Suriyeli bir genç kızı alıkoyarak tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı. Kızın, Suriye’deki savaştan kaçarak Türkiye’ye gittiği, geçen yılki depremlerin ardından da Almanya’ya ulaşmaya çalıştığı bildirildi. İtalya’da yürütülen operasyonda gözaltına alınan bir Pakistan ve bir Afganistan vatandaşına insan kaçırma, gasp, cinsel şiddet, yaralama ve yasa dışı göçe yardım suçlamaları yöneltiliyor.

  • İzmir'de Esnafın İşleri Durgun, Turistlere Bağlıyorlar
    17:05 İzmir'de Esnafın İşleri Durgun, Turistlere Bağlıyorlar

    İzmir'de esnaf, vatandaşların alım gücünün düşmesiyle işlerinin etkilendiğini belirterek turistlere umut bağladıklarını söyledi. Esnaf, dükkan kiralarını ödemekte zorlandıklarını ve güçlerinin kalmadığını ifade etti. Fiyat artışları ve vatandaşların satın alma gücünün düşmesi nedeniyle esnafın işleri durgunlaşmış durumda. Esnaf, idare etmeye çalıştıklarını belirtirken, turistlerin gelmesini beklediklerini dile getirdi.

  • Ankara'da Tulu Kitap tarafından yayımlanan çocuk edebiyatı dergisi 'Kuşluk' tanıtıldı
    17:04 Ankara'da Tulu Kitap tarafından yayımlanan çocuk edebiyatı dergisi 'Kuşluk' tanıtıldı

    Ankara'da Tulu Kitap tarafından yayımlanan çocuk edebiyatı dergisi 'Kuşluk'un tanıtımı Gölbaşı Vilayetler Evi'nde yapıldı. Tanıtım programına Tulu Kitap Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalkan, Genel Yayın Yönetmeni Enes Celep, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve davetliler katıldı. Derginin ilk sayısı mart ayında piyasaya çıktı. Dergi, 2024 yılında elde edilecek abonelik gelirlerinin tamamını Gazze'ye bağışlayacak.

  • Konya Beyşehir'de çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü
    17:04 Konya Beyşehir'de çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde bulunan bir apartman dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangının nedeni, yapılan incelemede yıldırım düşmesi olarak belirlendi.


Advertisement