Adana Büyükşehir Belediyesi'nden, Lösemili Çocuklar Haftası Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden, Lösemili Çocuklar Haftası Etkinliği

Adana Büyükşehir Belediyesi\'nden, Lösemili Çocuklar Haftası Etkinliği

Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Büyükşehir Atölyesi Ekibi, lösemili çocuklarla ilgili farkındalık oluşturmak için sıra dışı bir etkinliğe imza attı.

08.11.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Büyükşehir Atölyesi Ekibi, lösemili çocuklarla ilgili farkındalık oluşturmak için sıra dışı bir etkinliğe imza attı.

Büyükşehir Atölyesi mensupları; Metro Valilik Durağı, Gar, İnönü Parkı ve Gülbahçesi Sitesi'nde ağızları maskeli ve çeşitli mesajların yazıldığı dövizlerle, gelip geçenleri bilgilendirerek, farkındalık oluşturmaya çalıştılar. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte, "Bizim çocuklarımız onlar, Farkındayız, Tek başıma kanserle savaşamam, Beni hatırlamak için görmeyi bekleme, Senin tebessümünle iyileşiyorum, Lösemiden kim korkar, Hastane odasında değil, bahçede büyümek istiyorum" yazılı pankartlar taşıyan Büyükşehir Atölyesi üyeleri, gün boyunca Adanalıların dikkatini çekmeye çalıştı.

Büyükşehir Atölyesi ekibini ziyaret eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve bazı belediye bürokratları, etkinliğe iştirak ederek maske takıp, döviz taşıdı.

Büyükşehir Atölyesi'nin çalışmasını desteklediklerini ve Bayın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi personelini tebrik ettiğini belirten Başkan Sözlü, "Böylesine hassas bir konuda farkındalık yaratmak için çaba göstermek son derece insanca bir yaklaşım. Uygulama noktalarında faaliyet gösteren arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Büyükşehir Belediyesi'nden, Lösemili Çocuklar Haftası Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement