Adana Büyükşehir Belediye Başkanından "Çiçek" Açıklaması - Son Dakika
Politika

Adana Büyükşehir Belediye Başkanından "Çiçek" Açıklaması

Adana Büyükşehir Belediye Başkanından "Çiçek" Açıklaması

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, HDP’nin düzenlediği nevruz etkinliklerine gönderilen çiçeğin yanlış adrese gittiğini belirterek, "Nevruza çiçek göndermekten imtina etmem. Orada imtina ettiğimiz tek şey halkımızın ‘terörist başı’ diye bildiği bir insanın resminin altında ismimizin ifade edilmesidir" dedi.

23.03.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, HDP'nin düzenlediği nevruz etkinliklerine gönderilen çiçeğin yanlış adrese gittiğini belirterek, "Nevruza çiçek göndermekten imtina etmem. Orada imtina ettiğimiz tek şey halkımızın 'terörist başı' diye bildiği bir insanın resminin altında ismimizin ifade edilmesidir" dedi.

Dün Halkların Demokratik Partisi (HDP) Adana İl Örgütü'nün Mimar Sinan Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlediği nevruz etkinliklerinde çiçekler arasında yer alan MHP'li Başkan Hüseyin Sözlü'nün gönderdiği çiçek, Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının yer aldığı afişin yanına konulmuş, 1,5 saat sonra yerinden kaldırılmıştı. Başkan Sözlü de konuyla ilgili Twitter'dan yaptığı açıklamada, çiçeğin yanlışlıkla HDP'nin etkinliğine götürüldüğünü belirtmişti.

Bugün konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Sözlü, dün hem Mimar Sinan Amfi Tiyatro'da hem de Altın Koza Amfi Tiyatro'da iki tane nevruz kutlaması yapıldığını belirterek, "Bir tanesi hem valiliğimizin hem de büyükşehir belediyesinin içinde olduğu kutlamaydı. Biz Altın Koza Amfi Tiyatro'ya çiçek gönderdik. Nevruza çiçek göndermekten de imtina etmem. Orada imtina ettiğimiz tek şey halkımızın 'terörist başı' diye bildiği bir insanın resminin altında ismimizin ifade edilmesidir. Yoksa halkın nevruzunu kutlamaktan da imtina etmeyiz. Ama orada öyle bir yanlışlık oldu. Akşamki etkinlikte arkadaşlarımız varsa çiçeğimizi doğru adreste görmüşlerdir. Bir talihsizlik olarak değerlendiriyorum" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adana Büyükşehir Belediye Başkanından 'Çiçek' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • JANA DILA: KIVIRAN KIVIRANA YAW HE HE DEDİĞİN GİBİ OLSUN... 1 4 Yanıtla
  • mahmut: bu ulkucelerde manevra yapma kabiliyeti baya gelismis. 0 0 Yanıtla

Advertisement