Ada'da Çarşı Pazar ve Alışveriş Halleri" Ödülleri Törenle Verildi - Son Dakika
Yerel

Ada'da Çarşı Pazar ve Alışveriş Halleri" Ödülleri Törenle Verildi

Ada\'da Çarşı Pazar ve Alışveriş Halleri" Ödülleri Törenle Verildi

Adapazarı Belediyesi’nin düzenlediği “Ada’da Çarşı Pazar ve Alışveriş Halleri” konulu 6’ncı Geleneksel Ödüllü Fotoğraf Yarışması sonuçları belli oldu.

17.01.2016 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi'nin düzenlediği "Ada'da Çarşı Pazar ve Alışveriş Halleri" konulu 6'ncı Geleneksel Ödüllü Fotoğraf Yarışması sonuçları belli oldu. Yarışma sonrası dereceye girenlere Deprem Kültür Müzesi'nde düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Ödül törenine Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli, jüri üyeleri Sakarya Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Servet Sezgin, Cihat Çavdar ve çok sayıda fotoğraf sever katıldı. 85 fotoğrafçının katıldığı toplam 398 fotoğraf arasında ödüle layık görülenlere ödülleri törenle verildi. Yarışmada, birinci Burak Orta, ikinci İsa Cıda, üçüncü Ceyhun Derbeder oldu.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, bu yıl altıncısını düzenledikleri yarışmaya katılan eser sahiplerine teşekkür etti. Adapazarı'nın farklı noktalarında çekilen eserlerin kentin doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini yansıttığını ifade eden Sezer, "Düzenlediğimiz yarışma ile Adapazarı'mızın güzellikleri fotoğraflanarak ölümsüzleştiriliyor. Yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her yıl değişik temalarda yarışmamızı sürdürüp şehrimizin güzelliklerini her alanda yaşatmaya devam edeceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ada'da Çarşı Pazar ve Alışveriş Halleri' Ödülleri Törenle Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement