Acun Ilıcalı: Teröre Yakın Futbol Olgusu Var - Son Dakika
Spor

Acun Ilıcalı: Teröre Yakın Futbol Olgusu Var

Acun Ilıcalı: Teröre Yakın Futbol Olgusu Var

Ünlü televizyoncu, Türk sporunun içler acısı durumda olduğunu söylerken "Maalesef teröre yakın bir futbol olgusu var. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum." dedi.

14.03.2015 13:51  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8'in sahibi, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Medyaradar'dan Alev Gürsoy Cimin'e gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken Türk sporunun içler acısı durumda olduğunu söyledi.

"TERÖRE YAKIN BİR FUTBOL ALGISI VAR"

Aziz Yıldırım'la sıkı bir dostluğu olan fanatik Fenerbahçeli Acun Ilıcalı, "Futbolu yıllar önce adamlar eğlenmek için icat etmişler, Türkiye'de şu an futbolun, sporun geldiği nokta içler acısı bir durumda bence. Hiç yaklaşmayı bile düşünmüyorum. Maalesef teröre yakın bir futbol olgusu var. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum." dedi.

"BÜYÜK BİR GERİLİM HİSSEDİYORUM"

Yakın arkadaşlarıyla birlikte Arda Turan'ın maçlarını İspanya'da tribünden takip eden ünlü televizyoncu, "Benim en yakın arkadaşım Galatasaraylı. Ben futbola eğlence gözüyle bakarım ama bir gazete sayfasını açtığımda ya da bir yönetici konuştuğunda büyük bir gerilim hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Acun Ilıcalı: Teröre Yakın Futbol Olgusu Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Zaza musa 1000 göl: Parmak arası ajun . . . buna şimdiden yardım toplayalım bir köşede kalsın . . . sonunu hiç iyi görmüyorum . . 14 3 Yanıtla
  • türkiyemmmmmmmmmmmmm: acun fıtbol terörü bile senin bu ülkeye verdiğin zararı vermiyor, ülkemizi düşünüyorsan programlarını ve çantanı topla git git git terbiyesiz herif 5 2 Yanıtla
  • zuhaha: Sabuna bunun yüzünden zam gelmiş elizabete çok yüklendi diye 5 2 Yanıtla
  • RTE: Frankenstein 2 4 Yanıtla
  • Mehmet tan: Sende yorum yaptınya helal olsun sen gençlerimizin kafasını bulandırmaya devam 6 0 Yanıtla
  • İyi insan: Adam cidden haklı. 7/24 hep kavga hep tartışma bu ülkede 5 1 Yanıtla
  • murat: en buyuk terör sen mutefiklerindir 5 0 Yanıtla
  • metin1: Bu acun durmadan yiyor, osmanli kuvvet macunu, , galiba 5 0 Yanıtla
  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement