Acun Ilıcalı: Tayyip Erdoğan'ın Liderliğini Seviyorum - Son Dakika
Güncel

Acun Ilıcalı: Tayyip Erdoğan'ın Liderliğini Seviyorum

Acun Ilıcalı, "Ben Tayyip Erdoğan'ın liderliğini seviyorum. Yaşı genç olanlar bunu anlamaz. Erdoğan'ın ülkeyi yönetebilecek çok doğru bir isim olduğunu düşünüyorum." dedi.

13.03.2015 00:28  Güncelleme: 00:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acun Ilıcalı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini belirterek, "Yaşı genç olanlar bunu anlamaz. Benim yaşım yetiyor. Ben 1980 ile 2000 yılları arasını iyi hatırlıyorum. 2015'e geldiğimiz şu sürece bakarsak ve o günlerle kıyaslarsak arada büyük fark var. Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi yönetebilecek çok doğru bir isim olduğunu düşünüyorum." dedi.

İşte Medyaradar'a konuşan Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalardan dikkat çeken bölümler...

Siz çok pozitif karakterde birisiniz ama siyasetin dili çok ama çok sert, tabii liderlerimizin de. Sayın Cumhurbaşkanı'nın üslubu da sert ne düşünüyorsunuz?

Siyaset konusunda çok konuşmayı sevmiyorum. Ben işime bakıyorum. Ama sana şunu söyleyebilirim. Ben ofisimde daha tek kişiye ne görüştesin diye sormadım. Çünkü insanların her biri ayrı görüşte olmalı. Türkiye'de aklımın almadığı konu şu: Neden insanlar herkesin kendi görüşünde olmak zorunda olduğunu hisseder? Bugün benim şirketimde bir seçim yapsak ne çıkar ben bilmiyorum. Herkesin bir fikri olmalı. Ben ülkemin de böyle olmasını istiyorum. Ben evet Cumhurbaşkanı'nı seviyorum. Ama biliyorum merak ediyorsun onu da sormadan yanıtlayayım benim TV8'i almamda etkisi olmamıştır.

"KARİYERİMDE SİYASETİN TEK BİR İZİ YOK"

Hiç beklentiniz olmadı mı Sayın Erdoğan'dan?

Kariyerimde siyasete dair tek bir iz bulamazsınız.

TV8'i almanızda hiç mi etkisi olmadı Sayın Cumhurbaşkanı'nın?

Tabii ki yok. Ben 1 share'lik kanala ciddi para verdim. Parayı verdiğim insan da Mehmet Nazif Günal. AK Parti ile bir alakası var mı yok. Mehmet Bey sağ olsun indirim de yapmadı. Bu arada, Mehmet Bey'e de ayrı bir sevgim var, beraber seyahatlere gidiyoruz. Çok iyi bir dostluğumuz var.

"TAYYİP ERDOĞAN'IN LİDERLİĞİNİ SEVİYORUM"

Arada kaynamasın, Tayyip Bey de sizi çok sevdiğini söylüyor bu arada.

Beni sever, çünkü benim hiçbir beklentim,çıkarım yok. Ben Tayyip Erdoğan'ın liderliğini seviyorum. Yaşı genç olanlar bunu anlamaz. Benim yaşım yetiyor. Ben 1980 ile 2000 yılları arasını iyi hatırlıyorum. 2015'e geldiğimiz şu sürece bakarsak ve o günlerle kıyaslarsak arada büyük fark var. Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi yönetebilecek çok doğru bir isim olduğunu düşünüyorum.

Başkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz?

Bence tartışılmalı. Halk ne diyorsa o olsun.

"BENDEN MİLLETVEKİLİ OLMAZ"

Acun Ilıcalı milletvekili olur mu?

Ben milletvekillerimizi çok başarılı buluyorum. O işe çok ciddi bir mesai harcanıyor. Konsantrasyonum olmadığı için benden milletvekili olmaz.

"İLLUMİNATİCİ BİLE DEDİLER"

Bir arada adınız bir arada Fethullahçı'ya çıkmıştı. Şimdi iktidar cemaat kavgası var ne düşünüyorsunuz?

Hayatımda Fethullah Gülen'i bir kere bile görmedim, hiçbir zaman da yakınlığım olmadı. Çünkü tanımıyorum. Herkes asılsız bir şeyler söylüyor, bir arada adım illuminatici'ye çıkmıştı. Aç interneti bir bak. Popüler olduğunuz zaman hakkınızda çok ilginç, uzaktan yakından ilgisi olmayan iddialar ortaya atılıyor. (Kaynak: Medyaradar)

Acun Ilıcalı: Tayyip Erdoğan\'ın Liderliğini Seviyorum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Acun Ilıcalı: Tayyip Erdoğan'ın Liderliğini Seviyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (109)

  • uzlett: RECEP TAYYİP ERDOĞAN bu memlekete gelmiş olan en dahi ve en güçlü siyasi liderdir. birileri atatürk falan diyecek ama RECEP TAYYİP ERDOĞAN şimdiden atatürk, ü dörde katladı bilesiniz. bu ülkeyi en az 10 yıl yönetecek bir adamdır RECEP TAYYİP ERDOĞAN. 71 17 Yanıtla
  • Birakin: Ben bunu zerre kadar sevmem,ama cumhurbaskani la alakali ne soylediyse katiliyorum 13 27 Yanıtla
  • Afife: Yalaka 23 14 Yanıtla
  • sade vatandaş: BÜTÜN DÜNYA SEVİYOR. . . . İÇERIDEKI HAİNLER HARİÇ 17 20 Yanıtla
  • urfalı: haklısın cunku onun donemınde bu kadar kısa surede bu kdar mal varlıgı elde etın zengınleştıgın için oyle dersin sırdayamışsın anlaşilan tını saglam yere 19 17 Yanıtla
  • Asil türk: Halkı uyuttunuz tabii 24 10 Yanıtla
  • Doğrucu: İstersen begenme kanalın anında tmsf ye devredilir dünyan şaşar acunnn 22 9 Yanıtla
  • vatansever: 1980-2000 yıllarında sümüğünü çekiyordun, yalakalığınla adam olduğunu düşünüyorsun ama sen yine aynı kişisin.şu an bizi yönettiklerini sananlar kadar zavallı, bulunduğu yere yakışmayan bir kişiliksin 11 20 Yanıtla
  • uzlett: RECEP TAYYİP ERDOĞAN bu memlekete gelmiş olan en dahi ve en güçlü siyasi liderdir. birileri atatürk falan diyecek ama RECEP TAYYİP ERDOĞAN şimdiden atatürk, ü dörde katladı bilesiniz. bu ülkeyi en az 10 yıl yönetecek bir adamdır RECEP TAYYİP ERDOĞAN. 12 18 Yanıtla
  • tr: tabi çok doğru, ütopya denen yarışmadaki gençlerde türk gencliğine örnek kişiler dimi acun. 27 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yedisu'da Ormanda Gezen Bozayı Yavruları Görüntülendi
    16:44 Yedisu'da Ormanda Gezen Bozayı Yavruları Görüntülendi

    Bingöl'ün Yedisu ilçesinde ormanlık alanın yakınındaki bahçelikte gezinen 2 bozayı yavrusu cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki ormanın yakınındaki bahçelik alanda yanlarında anneleri olmayan 2 bozayı yavrusu görüldü. Bahçede gezinerek etrafta yiyecek aradıkları sanılan bozayı yavruları, bir süre sonra insanları görünce ormanlık alana doğru kaçtı. Sevimli bozayı yavruları, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

  • Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi
    16:44 Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi

    Balıkesir'in İvrindi ilçesinde tefecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, şüphelinin evinde çok sayıda silah ve evrak ele geçirildi. Operasyon sonucunda ruhsatsız tabancalar, bıçaklar, senetler ve tapu kayıtları gibi belgeler bulundu. İvrindi Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında işlem başlattı.

  • Çiğdem Gegeoğlu Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçildi
    16:43 Çiğdem Gegeoğlu Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçildi

    Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na Çiğdem Gegeoğlu seçildi. Meclisin ilk toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Gegeoğlu, seçilmesinden dolayı gurur duyduğunu ve heyecanlı olduğunu belirtti. Toplantıda 1. başkanvekilliğine Serdar Çığla, 2. başkanvekilliğine Vedat Koyuncu, katip üyeliklere ise Salih Akar ve Mehmet Güneş Yılmaz seçildi.

  • Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yabancı öğrencileri ağırladı
    16:42 Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yabancı öğrencileri ağırladı

    Polonya, Portekiz ve Danimarka'dan gelen öğrenciler Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli'yi ziyaret etti. Başkan Şehirli, öğrencilere hoş geldiniz diyerek, şehirlerini ve ilçelerini tanıtmalarını istedi. Ayrıca, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

  • Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor
    16:39 Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor

    Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından düzenlenen 'Edebiyatta Çeviri ve Karşılıklı Öğrenme' konulu seminer, Türkiye ve Çin'den yazar ve şairleri bir araya getirdi. Seminer, Türklerin Çin edebiyatına olan ilgisini ortaya koyarken, Türk yayıncıların Çin'deki etkinliklere katılımı iki ülke arasındaki bağları güçlendirdi. Kırmızı Kedi Yayınevi, Çin'de ofisi bulunan ilk Türk yayınevi olma özelliğini taşıyor ve Çin edebiyatından daha fazla yazarı Türkiye'ye kazandırmayı hedefliyor.


Advertisement