Acun Ilıcalı, Premier Ligi Satın Aldı - Son Dakika
Spor

Acun Ilıcalı, Premier Ligi Satın Aldı

Acun Ilıcalı, Premier Ligi Satın Aldı

Acun Ilıcalı, İspanya Kral Kupası ve İtalya Kupası maçlarını yayınlayan kanalına Dünya Kupası maçlarından sonra bir transfer daha yaptı.

17.04.2014 11:41  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tv8'i satın aldıktan sonra spor yayınlarına yatırımlarını artıran ve son olarak Dünya Kupası maçlarının yayınları için TRT ile anlaşan Acun Ilıcalı'dan bir hamle daha geldi.

PREMIER LIG'İ SATIN ALDI

Acun Ilıcalı, İspanya Kral Kupası ve İtalya Kupası maçlarını yayınlayan kanalına Dünya Kupası maçlarından sonra bir transfer daha yaptı. Bu yaz Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası maçlarını TRT ile birlikte yayınlayacak olan Tv8, 2014-2015 sezonundan itibaren İngiltere Premier Lig maçlarını da yayınlayacak.

DÜN GECE CANLI YAYINDA AÇIKLANDI

Dün gece Barcelona ile Real Madrid arasında oynanan İspanya Kral Kupası finalini Tv8 ekranlarında anlatan spiker Fikret Engin, maç sırasında gelecek sezon Premier Lig maçlarının Tv8'den yayınlanacağını duyurdu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Acun Ilıcalı, Premier Ligi Satın Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.

  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı
    16:54 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı

    Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Bilecik'te başladı. Yarışlar öncesi magazin startı etkinliği düzenlendi.


Advertisement