Acun'dan Survivor Bombası - Son Dakika
Magazin

Acun'dan Survivor Bombası

Ilıcalı, bu zamana kadar daha önceki Survivor yarışmalarında yer alan en iyiler ve en çok iz bırakan isimleri bir araya getirmek için kolları sıvadı.

06.10.2014 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Televizyon dünyasının dahi çocuğu Acun Ilıcalı, şubat ayında yapmayı planladığı Survivor için şimdiden harekete geçti.

EN İYİLER OLACAK

Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki en iyilerin yer alacağı bu projede Nihat Doğan ile Pascal Nouma’ya da teklif götürüldü. Daha önce aynı projede yer alan Doğan ile Nouma'ın kavgası günlerce konuşulmuştu.

NİHAT DOĞAN DÜŞÜNME AŞAMASINDA

İddiaya göre Nihat Doğan gelen teklifi kabul etti, Pascal Nouma'nın ise düşünme aşamasında olduğu belirtildi. Bu proje üzerinde çalışmalar sürerken, isimlerin kimler olduğu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Yarışmada Ilıcalı'nın mahkemelik olduğu Derya Büyükuncu ve Merve Büyüksaraç ise yer almayacak.

Acun\'dan Survivor Bombası
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Acun'dan Survivor Bombası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • hamsi kafalı: Kaynana semra ile bardak kıran caneride al 61 2 Yanıtla
  • BEN BİLİRİM: SURVİVOR KADROSU ŞÖYLE OLSUN: BÜLENT ERSOY - BANU ALKAN - REZA ZERRAB - NİHAT DOĞAN - FERHAT ŞİRİN - OYA AYDOĞAN - SEDA SAYAN - CEM YILMAZ - AHU TUĞBA - MURAT BOZ - EBRU GÜNDEŞ - ŞAHAN GÖKBAKAR - OKAN BAYÜLGEN - DİLBERAY. . . HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN :))) 48 6 Yanıtla BEN BİLİRİM: SİYASİ KADRO DERSENİZ ÇOK ZENGİN: BİLAL ERDOĞAN - REZA ZERRAB - BAKAN ÇOCUKLARI - GÜLTAN KIŞANAK - DEVLET BAHÇELİ - EBRU GÜNDEŞ - SÜMEYYE ERDOĞAN - KILIÇDAROĞLU - EGEMEN BAĞIŞ - ZAFER ÇAĞLAYAN - DAVUTOĞLU - OKTAY VURAL - UZARRRR GİDERRRR:))) 0 0
  • SİBEL TIRNOVA: volkan, emre, caner, alves, bekir, melo aziz ünal aysal rasim ahmet çakar seda sayan dilber ay demet akalın bülent ersoy bence süper bir yarışma olur ;) 12 1 Yanıtla
  • hasan: Uc adami gonderin cok eglenceliler ya oluruz herhalde gulmekten onlar adaya gitse 1 1 Yanıtla
  • burcu: herşeyiniz film yaaa bende geliyim bariii 1 1 Yanıtla

Advertisement