Acıbadem, Eskişehir Kansersiz Yaşam Tır'ında - Son Dakika
Yerel

Acıbadem, Eskişehir Kansersiz Yaşam Tır'ında

Acıbadem, Eskişehir Kansersiz Yaşam Tır\'ında

Kansersiz Yaşam Derneği tarafından hayata geçirilen ‘YaşaTIR’ projesi kapsamında Eskişehir’e gelen derneğe Acıbadem Eskişehir Hastanesi uzman doktorları destek verdi.

23.11.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kansersiz Yaşam Derneği tarafından hayata geçirilen 'YaşaTIR' projesi kapsamında Eskişehir'e gelen derneğe Acıbadem Eskişehir Hastanesi uzman doktorları destek verdi.

Kanser savaşçısı olarak bilinen Dida Kaymaz tarafından 2010 yılında kurulan Kansersiz Yaşam Derneği, sektörün yenilikçi emeklilik ve hayat şirketlerinden Cigna Finans'ın katkılarıyla başlattığı yurt gezisine Eskişehir'le devam ediyor. Çalışmalarını tüm Türkiye'ye ulaştırmak için 'YaşaTIR' projesini hayata geçiren Kansersiz Yaşam Derneği, mobil seminerlerin verildiği, özel tasarlanmış TIR'ın halkın, hastalıkta ve sağlıkta kullanabilecekleri "hayat kurtaracak" bilgilere sahip olmasını sağlamak için çıktığı yolda ki son durağı Eskişehir oldu. Odunpazarı Hicri Sezen Parkında konuşlanan TIR'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte Acıbadem Eskişehir Hastanesi uzman doktorları da gelen vatandaşları bilinçlendirmek için bilgilendirme yaptı. Gelen vatandaşlara Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde görevli Psikolog Yelda Öge, Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Hasan Üstün, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. İhsan Oruk, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Raif Orhan ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Ahmet Cantuğ Çalışkan kanserle ile ilgili bilgiler verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Acıbadem, Eskişehir Kansersiz Yaşam Tır'ında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement