Abdurrahman Dilipak Akil insanlar Toplantısında Fenalaştı - Son Dakika
Güncel

Abdurrahman Dilipak Akil insanlar Toplantısında Fenalaştı

Abdurrahman Dilipak Akil insanlar Toplantısında Fenalaştı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Akil İnsanlar Heyeti'yle yaptığı toplantı sırasında, tansiyonu düşen gazeteci Abdurrahman Dilipak hastaneye kaldırıldı.

19.10.2014 18:13  Güncelleme: 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Akil İnsanlar Heyeti'yle yaptığı toplantı sırasında, Doğu Anadolu Bölgesi Komisyonu üyesi Abdurrahman Dilipak fenalaştı.

TANSİYONU DÜŞTÜ, HASTANEYE KALDIRILDI

Tansiyonu yükselen Dilipak, toplantı devam ederken ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede kontrolleri yapılan Dilipak, durumu düzelince yeniden toplantıya katılmak için Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ne geldi.

TOPLANTI 5 SAATTİR DEVAM EDİYOR

Saat 12: 25'te başlayan toplantı yaklaşık 5 saattir devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Abdurrahman Dilipak Akil insanlar Toplantısında Fenalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Tax: Hic üzülmedim Türk düsmanina. 25 1 Yanıtla
  • erka: açılın beyler hırsızlar geliyor(pardon AKİLLER) 21 0 Yanıtla
  • lokantaci: Yaptiklarinin hesabini vermeye az kalmis. 18 1 Yanıtla
  • yeterrr: Değerli gazeteci Sn. Dilipak çok geçmiş olsun yazılarınızı yakından takip ediyorum çok duyarlı biri olarak epeydir zor süreçten geçen ülkemiz dolayısıyla vücudunuz yorgun düşmüştür Sizler gibi az sayıda vatan sever gazetecilere ihtiyaç var kendinize iyi bakın ALLAH a emanet olun 1 17 Yanıtla vatansever: bizim yanımızda gram kadar değeri yok iyiki bu dilikaradan az yoksa bu ülke çoktan bu gibi adamların yüzünden abd uşagı olurdu. . allah bu ve bu düşüncedekileri iflah etmesin yaşasın türkiye cumhuriyeti yaşasın atatürk ve şehit ve gazilerimiz yaşasın vatanseverler. . . . . 0 0 bora: Vatan haini arab yalamalari vatansever oyle mi Pakistan sitesi degil burasi.TURK sitesi.arab yalamasi 0 0 cok cirkin: Bora, sen cok yasa emi aslanim. 0 0
  • gs store: şimdiye kadar söylediği yalanlar boğazına durmuştur. . . . . . 15 1 Yanıtla
  • adalet: Senin kendine faydan yok ahın gitmiş vahın kalmış TC ne faydan olur. Sen aklını ahirete sakla meleklerin soracagı soruları ezberle 13 2 Yanıtla
  • akilli adam: Delirdimi acaba 12 0 Yanıtla

Advertisement