Abdurrahim Albayrak'ın Maçta Dişleri Döküldü - Son Dakika
Spor

Abdurrahim Albayrak'ın Maçta Dişleri Döküldü

Galatasaray ve Milli Takımımızın maçlarındaki aşırı heyecanlı haliyle tanınan Abdurrahim Albayrak'ın, Mersin İdman Yurdu maçında dişleri döküldü.

21.12.2014 11:00  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de oldukça zorlu geçen Mersin İdmanyurdu maçı, Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın dişlerine maloldu!

Umut'un Galatasaray'ı 3-2 öne geçiren golü sonrası yaşanan sevinçte Albayrak'ın dişleri döküldü. Protez diş kullanan Albayrak'ın dökülen dişleri için TT Arena'ya doktor çağrıldı. Sarı kırmızılı yöneticiye ilk müdahale soyunma odasında yapıldı.

"KOLTUKLARA VURDUM, DİŞLERİM DÖKÜLDÜ"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Albayrak, "Maçta bir pozisyonda heyecandan kendimi sıktım, koltuklara vurdum ve dişlerim döküldü. Ancak doktorum, tüm ekibini stada yolladı ve sağolsunlar sorunu çözdüler" ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak\'ın Maçta Dişleri Döküldü
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Abdurrahim Albayrak'ın Maçta Dişleri Döküldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ahmet boyacı: Adama baktım adam değil habere baktım haber değil 9 8 Yanıtla
  • DORUK: Bu kadar heyecanlı maç izliyorsun demek bir maçtada salatalığı eline al heyecandan ne yapacaksın ağzına mı yoksa başka bi yere mi o zaman taraftar olduğunu anlayalım şaklaban 5 12 Yanıtla
  • asi: arkadaş bazı şeylerı bilerek yapıyo gundemde olmak içın okadar futbolu sevıyada şehrınıın takımı rizeye neden sahıp çıkmıyor haınnnn once dogdugun topraklara sahıp çık 5 2 Yanıtla
  • Hıdır: Fernandez, kısa ve öz yorum. Teşekkürler 0 1 Yanıtla

Advertisement