ABD'yi Fetheden Türk: Sefa İşçi - Son Dakika
Spor

ABD'yi Fetheden Türk: Sefa İşçi

Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen Sefa İşçi'nin yükselişi devam ederken Süper Lig ekipleri genç stoperin peşinde düştü.

17.04.2014 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belçika'nın Anderlecht ekibinde forma giyen Sefa İşçi, Amerika'da kendinden söz ettirmeye başladı.

RAKİP FORVETLERİN KABUSU OLDU

Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen Dallas Cup kapsamında mücadele eden Anderlecht'te Sefa da kendisine yer buldu. U19 takımı ile Gordon Jago Super Grubunda mücadele eden Anderlecht'in defans hattında yer alan Sefa, rakipleri Fluminense, LA Galaxy ve Guadalajara Chivas forvetlerine zor anlar yaşattı. 2 maç sonunda 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Anderlecht'in tur şansı devam ediyor.

TÜRK KULÜPLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Birçok Türk klubünün gözlemci yolladığı turnuvada Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Sivasspor, Medical Park Antalyaspor ve Eskişehirspor, Sefa'nın peşinde. Ayrıca Ersun Yanal, Mesut Bakkal, Okan Buruk gibi isimlerin de Sefa'yı tanıdığı ve takından takip ettiği öğrenildi.

SÜPER LİG'E GELECEK

Belçika ekibinin elinde tutmak istediği 1996 doğumlu oyuncunun yaz transfer döneminde Türkiye'ye gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

ABD\'yi Fetheden Türk: Sefa İşçi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor ABD'yi Fetheden Türk: Sefa İşçi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • LİMONATA: DESENİZE ARTIK DÜNYANIN HOROZU BİZ OLDUK... YAŞASIN AMERİKAYI FETHETTİK...SURİYE FİLİSTİN AFGANİSTAN KEŞMİŞ MİYAMMAR SORUNLARINI HALLEDERİZ ARTIK... 14 4 Yanıtla

Advertisement