ABD Ordusu, Irak'ta IŞİD'i Vurmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

ABD Ordusu, Irak'ta IŞİD'i Vurmaya Devam Ediyor

ABD ordusu, Irak'ta Musul Barajı civarındaki terör örgütü Irak Şam İslam Devleti hedeflerine 5 yeni hava saldırısı düzenledi.

28.08.2014 23:04  Güncelleme: 23:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD ordusu, Irak'ta Musul Barajı civarındaki terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) hedeflerine 5 yeni hava saldırısı düzenledi.

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığından (CENTCOM) yapılan açıklamada, savaş uçaklarıyla yürütülen saldırılarda IŞİD'e ait "humvee" tipi bir araç, bir tank, 4 silahlı araç ve bir inşaat aracının imha edildiği, IŞİD'e ait bir kontrol noktasının ağır hasara uğratıldığı belirtildi.

Operasyonda görev alan tüm uçakların daha sonra bölgeden güvenli biçimde ayrıldığı kaydedildi.

CENTCOM, ABD ordusunun 8 Ağustos'tan bu yana Irak'ta 106 hava saldırısı düzenlediğini bildirdi. - Washington DC

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD Ordusu, Irak'ta IŞİD'i Vurmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Havalimanı'nda Spotter Alanı Yeniden Açıldı
    12:49 İstanbul Havalimanı'nda Spotter Alanı Yeniden Açıldı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, havacılık fotoğrafçılığına ilgi duyanlar için Türkiye'nin ilk resmi spotter alanını 2021 yılında faaliyete geçirdi. Spotter alanı, uçak fotoğrafçılarının seyir terasında çekim yapabileceği bir noktada bulunuyor. İlgilenenler, başvurularını internet üzerinden yaparak alana giriş yapabilecekler.

  • Bucak'ta otobüsle çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    12:48 Bucak'ta otobüsle çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Mehmet Selim Tüzün'ün kullandığı otomobil ile bir yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, otobüsün sürücüsü jandarma karakoluna götürüldü. Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

  • Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek
    12:45 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek

    Bu yıl 59.'su gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için Didim'de hazırlıklar tamamlanırken, 25 Nisan'da Didim Akbük yolu ile merkezdeki birçok cadde trafiğe kapatılacak. Tur kapsamında bisikletçiler Bodrum-Kuşadası etabı Didim'e de uğrayacak ve tur canlı olarak yayınlanacak.

  • Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı
    12:45 Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı

    Beşiktaş, gelecek sezon kadro yapılanması için çalışmalarına devam ederken, genç oyuncu Berkay Vardar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Beşiktaş altyapısından yetişen Vardar, geçtiğimiz sezonu Moldova 1. Lig ekiplerinden Sheriff'de kiralık olarak geçirdi.

  • Kayseri Serbest Bölge'de Yeni Yatırım ve Projeler
    12:44 Kayseri Serbest Bölge'de Yeni Yatırım ve Projeler

    Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Bölge'de hayata geçirilen yeni yatırım ve projeler hakkında tanıtım toplantısı düzenledi. Yapılan çalışmaların Serbest Bölge'nin cazibesini artırdığını belirten Palancıoğlu, yatırımların devam edeceğini vurguladı.


Advertisement