"Kentin Güvenliğini İlgilendiren Her Türlü Konuyu Takip Ediyoruz" - Son Dakika
Yerel

"Kentin Güvenliğini İlgilendiren Her Türlü Konuyu Takip Ediyoruz"

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan, kentin güvenliğini ilgilendiren her türlü konuyu hassasiyetle takip ettiklerini söyledi.

06.12.2014 17:04  Güncelleme: 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan, kentin güvenliğini ilgilendiren her türlü konuyu hassasiyetle takip ettiklerini bildirdi.

Aslan, yaptığı açıklamada, uzun süredir gerek görsel gerekse yazılı basında Suriyeli muhalif grupların Gaziantep'teki faaliyetlerine yönelik kaynağı belli veya belli olmayan birçok haber yayınlandığını belirterek bu tür haberlerin kent güvenliği açısından vatandaşlar arasında endişeye sebep olduğunu vurguladı.

Özellikle ABD'nin Ankara Büyükelçiliği kaynaklı olarak ulusal ve yerel basında yer alan son haberlerin bu endişenin artmasına sebep olduğunu ifade eden Aslan, şunları kaydetti:

"Kent Konseyimiz, gerek bir barış ve huzur şehri olan Gaziantep'in güvenliğiyle ilgili tereddüt ve endişe yaratan, gerekse sanayi, ticaret, turizm alanlarında gösterdiği olağanüstü ilerleme ve gelişimine zarar verebilecek bu tür haberleri anında ciddiyetle takip etmekte ve ilgili makam ve kurumlar nezdinde derhal girişimde bulunmaktadır. Gaziantep, tarih boyunca onlarca medeniyete evsahipliği yapmış, her türlü etnik köken, din ve  mezhebe mensup insanların bir arada huzur içinde yaşadığı bir şehirdir ve öyle olmaya devam edecektir.

Dolayısıyla Gaziantep Kent Konseyi, şehrimizin gelişimine, imajına zarar verebilecek her türlü konuyu yakından takip etmekte ve bu konuda her türlü girişim ve çalışmayı hassasiyetle sürdürmektedir. Bu bağlamda, bu tür haberlere zemin teşkil edebilecek her türlü faaliyetlerin ortadan kaldırılmasına yönelik girişim ve taleplerimiz hükümet ve ilgili devlet kurumlarımız nezdinde dile getirilmiş olup, konuyla ilgili çalışmalarımız hassasiyetle ve ciddiyetle devam ettirilecektir." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Kentin Güvenliğini İlgilendiren Her Türlü Konuyu Takip Ediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement