ABD'de 12 Yaşındaki Siyahi Çocuğun Vurulma Anı - Son Dakika
Güncel

ABD'de 12 Yaşındaki Siyahi Çocuğun Vurulma Anı

ABD\'de 12 Yaşındaki Siyahi Çocuğun Vurulma Anı

ABD'nin Cleeveland kentinde 12 yaşındaki çocuğun yol ortasında polis tarafından vurulma anına ait görüntüler ortaya çıktı.

27.11.2014 08:44  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika Birleşik Devletleri'nin Cleeveland kentinde geçtiğimiz Cumartesi günü 12 yaşındaki bir çocuğun yol ortasında polis tarafından vurulma anına ait görüntüler yayımlandı.

POLİS ATEŞ AÇIYOR

Güvenlik kamera kayıtlarında, önce siyahi çocuğun kaldırımda yürüyen birine elindeki oyuncak tabancayı doğrulttuğu, vatandaşın ise yoluna devam ettiği görülüyor. Ardından olay yerine gelen bir polis aracından inen iki memur, çocuğa ateş ediyor.

"DERDİMİZ KİMSEYİ TEMİZE ÇIKARMAK DEĞİL"

Görüntüleri, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle paylaşan Cleeveland Emniyet Müdür Yardımcısı Edward Tomba, 'Bu videoyu kimseyi temize çıkarmak için ifşa etmediklerini, yaşananları genç bir insanın hayatına malolan trajik bir olay olarak gördüklerini' belirtti.

"AİLENİN İZNİNİ ALDIK"

İki el ateş edildikten sonra yaralı halde hastaneye kaldırılan Tamir Rice adlı çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Emniyet yetkilileri, güvenlik kamera kayıtlarını Tamir'in ailesinin iznini alarak yayımladıklarını duyurdu. Ayrıca ailenin Ferguson'da olduğu gibi olayın şiddet eylemlerine sebep olmasını istemedikleri yönündeki mesajını iletti.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Güncel ABD'de 12 Yaşındaki Siyahi Çocuğun Vurulma Anı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • BU SORUM TÜM TÜRKLERE: 12 yaşındaki ceylan önkol tsk nın attığı havan topu ile paramparça oldu annesi ceset parçalarını eteğinde topladı, 14 yaşındaki uğur kaymazın cesetinden 34 mermi çıktı cani katil tsk ve türk polisi hakkında hiç bir işlem yapılmadı, ötesi haber bile yapılmadı!! şimdi burda müslümanlık taslayanlar o zaman neredeydiniz ??? 22 18 Yanıtla
  • Radamel falcao: Terörist Çingene Berkin ve ailesi Başbakana dava açtı, tüm ülkeyi ayağa kaldırdı, hani burda OBama nın lafı bile geçmiyor gezi zekalılara örnek olsun bu haber 9 15 Yanıtla

Advertisement