Aa Muhabiri Alantor'a Ödül - Son Dakika
Yerel

Aa Muhabiri Alantor'a Ödül

AA Çankırı muhabiri Özgür Alantor, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce "Yılın Gazetecisi'' ödülüne layık görüldü.

19.10.2014 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı (AA) Çankırı muhabiri Özgür Alantor, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce "Yılın Gazetecisi" ödülüne layık görüldü.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Hasan Fehmi Spor Salonu'nda düzenlenen "Yılın Başarılı Sporcuları ve Sporun Enleri" ödül törenine, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, diğer protokol üyeleri, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcular katıldı.

Vali Özcan, törende yaptığı konuşmada, son dönemde Çankırı'da spor alanında önemli yatırımlar yapıldığını söyledi. Sporun her zaman desteklendiğini belirten Özcan, "Sporda başarıyı ödüllendireceğiz ki yeni başarılara imza atalım. Biz, sporcularımızın her zaman yanındayız" dedi.

Milletvekili Filiz ise spor sayesinde gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıldığını vurguladı. Gençleri spora yönlendirmek gerektiğini ifade eden Filiz, "Biz gençlerimizi başarı için destekliyoruz. Onların her zaman başarıya uzanan yollarda arkalarındayız. Umarım bu ödüller yeni başarılar getirir" diye konuştu.

Kocakaya da yapılan yatırımlardan bahsetti. Sporu yaygınlaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Kocakaya, "Spor için salonlar, alanlar yapılıyor. Siz spor yapmak istediğinizde bu alanlar 24 saat size hizmet verecek. Amacımız herkes için spor" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, "Yılın Sporcusu" ödülüne Nur Ağaoğlu, "Yılın Takımı" ödülüne Çankırı Belediye Gençlik Spor, "Yılın Engelli Sporcusu" ödülüne Aliye Çaycı, "Yılın Antrenörü" ödülüne Musa Keskin, "Yılın Gazetecisi" ödülüne AA muhabiri Özgür Alantor, "Yılın Bürokratı" ödülüne Murat Kocakaya, "Spora Destek Veren İş Adamı" ödülüne de Muharrem Kıcıman, İbrahim Karataş ve Alpay Ünal'ın layık görüldüğü açıklandı.

Ödüller, Vali Vahdettin Özcan tarafından sahiplerine verildi. - Çankırı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aa Muhabiri Alantor'a Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement