Aa ile THY Arasındaki Haber Yayını Anlaşmasının İmza Töreni - Son Dakika
Güncel

Aa ile THY Arasındaki Haber Yayını Anlaşmasının İmza Töreni

Anadolu Ajansı ile Türk Hava Yolları arasındaki haber yayını anlaşmasının imza töreni, THY Genel Müdürlüğünde, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun katılımıyla gerçekleşti.

22.10.2014 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı ile Türk Hava Yolları arasındaki haber yayını anlaşmasının imza töreni, THY Genel Müdürlüğünde, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun katılımıyla gerçekleşti. AA

Aa ile THY Arasındaki Haber Yayını Anlaşmasının İmza Töreni
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa ile THY Arasındaki Haber Yayını Anlaşmasının İmza Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada
    18:31 Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada

    Hatay'da polis ekiplerinin çalışmaları kapsamında 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anıysa kameraya yansıdı. Hatay'da göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye karşı çalışmalar aralıksız sürüyor.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz
    18:31 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz

    İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Ankara Milletvekilli Kürşad Zorlu, Bilecik'in önemli sorunları olduğunu söyleyerek, belediye yönetiminde huzur ve kardeşliği sağlayacaklarını belirtti.

  • Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti
    18:29 Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti

    Başakşehir'de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.

  • Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi
    18:29 Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin artırılması amacıyla il merkezinde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak trafik kuralları ve yayalara öncelik tanınması konusunda bilgilendirme yapıldı. Yaya ve sürücülerin bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.


Advertisement