90 Yıllık Tarihi Semere Gözü Gibi Bakıyor - Son Dakika
Yaşam

90 Yıllık Tarihi Semere Gözü Gibi Bakıyor

90 Yıllık Tarihi Semere Gözü Gibi Bakıyor

Şırnak'ta Çoli Gökçe, kendisine 54 yıl önce hediye edilen 90 yıllık semere gözü gibi bakıyor. Gökçe, "Maddi ve manevi değeri artıyor. Şuanda 70 bin TL'lik değeri var." dedi.

11.02.2016 13:00  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta Beytüşşebap ilçesine bağlı başaran köyünde ikamet eden Çoli Gökçe (98), 54 yıl önce kız kardeşini evlendirdikten sonra ziyaret amaçlı gittiği hısımlarının evinde kendisine bir at semeri hediye edildi. Gökçe, kendisine 54 yıl önce hediye edilen 90 yıllık semere, gözü gibi bakıyor.

54 SENE ÖNCE KENDİSİNE HEDİYE EDİLDİ

Beytüşşebap ilçesine bağlı başaran köyünde ikamet eden Çoli Gökçe (98), 54 yıl önce kız kardeşini evlendirdikten sonra ziyaret amaçlı gittiği hısımlarının evinde kendisine bir at semeri hediye edildi.

"GÖZÜM GİBİ BAKIYORUM"

At semerinin hısımlarının babasından kendilerine miras bırakıldığını, hısımlarının da kendisine hediye ettiğini anlatan Gökçe, 90 yıllık semere gözü gibi baktığını ifade etti.

"ŞU ANDA 70 BİN TL'LİK DEĞERİ VAR"

Semeri yıllardır evinde sakladığını ve kullanmadığını dile getiren Gökçe, "Defalarca semeri almak için bana teklifte bulundular. Ancak satmadım. Gün geçtikçe maddi ve manevi değeri artıyor. Şuanda 70 bin TL'lik değeri var.

"ÇOCUKLARIMA MİRAS BIRAKACAĞIM"

Ben de semeri çocuklarıma miras bırakacağım" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam 90 Yıllık Tarihi Semere Gözü Gibi Bakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • yibo: UZUN ADAMI SEVİYORUM ( RTE )AK PARTİYİ DESTEKLİYORUM... HAİNLİK YAPMIYORUM,VATANIMI,BAYRAĞIMI,DİNİMİ SEVİYORUM...VAR MI SIKINTISI OLAN...... 13 17 Yanıtla
  • 1000 göllü musa: o semeri pkk,lilara vurmak lazim. 11 6 Yanıtla
  • Bitaraf: Koy kilicdaroglunun sirtina bak nasil yakisiyor. 11 4 Yanıtla
  • .: eşşege semerde vursan eşşek yine eşşektir ferrari olmuyor dayı 70 milyarı ona vereceklerine götürüp kimsesizleri okutsunlar .... 6 2 Yanıtla
  • .: 90 yılda semer kalirmi kurban??? O zaman fazla kullanilmamiş o....dikkat et, ormanda çalmasinlar 1 1 Yanıtla

Advertisement