9'uncu Köyceğiz Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali - Son Dakika
Yerel

9'uncu Köyceğiz Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali

Gala ile başlayan organizasyonda, Meryem, Sürgün İnek, Üç Yol, Düğün Dernek, Eve Dönüş ve Yozgat Blues filmleri gösterilecek.

30.08.2014 23:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TRT, Köyceğiz Belediyesi, Kültürler Arası İşbirliği ve Diyalog Derneği tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Köyceğiz Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali" başladı.

Köyceğiz kordonundaki festival galasında, onur konukları oyuncular Nilüfer Aydan ve Göksel Arsoy ile yönetmen Mesut Uçakan'a çiçek ve plaketler verildi.

Etkinlikte konuşan Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, film festivallerinin çok ciddi emek istediğini söyledi.

Festivale emek verenlere teşekkür eden Demirkale, katılımcılara da iyi seyirler diledi.

Her sene daha iyi ve kurumsallaşmış bir festival olma yolunda ilerlediklerini anlatan Festival Başkanı Yönetmen Taha Feyizli ise şunları kaydetti:

"Bu sene de birbirinden değerli konuklarla beraberiz. Türk sinemasının usta isimleri ve oyuncuları aramızda. Film gösterimlerinden sonra söyleşi yapacaklar. 2013-2014 sezonunun en iyi filmlerinden oluşan bir seçki sizlerle olacak ve yıldızların altında sinemanın sihirli dünyasını sizlere açacak."

Meryem, Sürgün İnek, Üç Yol, Düğün Dernek, Eve Dönüş ve Yozgat Blues filmlerinin gösterileceği festival, 2 Eylül'de sona erecek. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 9'uncu Köyceğiz Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement