9 Kişinin Katledilmesiyle İlgili Çarpıcı Detaylar Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

9 Kişinin Katledilmesiyle İlgili Çarpıcı Detaylar Ortaya Çıktı

Gaziantep'te 9 kişinin öldürülmesiyle ilgili aranan katil zanlısı Yusuf Taş'ın olaydan hemen sonra komşu köydeki akrabasına sığındığı daha sonra pişman olarak buradan ayrıldığı öğrenildi.

08.02.2016 15:44  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te 9 kişinin öldürülmesiyle ilgili olayın ilginç detayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

Katil zanlısı Yusuf Taş'ın cinayetler sonrası komşu köyde bulunan bir yakınına sığındığı ancak kısa süre sonra pişman olarak, "Benim burada kalmam sana zarar verir, ben gidiyorum." diyerek oradan uzaklaştığı ve kayıplara karıştığı iddia edildi.

"HASTANEDE BAŞLAYAN AŞK, ÖLÜMLE SON BULDU"

Edinilen bilgiye göre, 9 kişinin ölümü ile ilgili olayın katil zanlısı olarak halen firarda olan Yusuf Taş ve ayrılma aşamasında olduğu eşi Tuğba Taş, Gaziantep'teki bir hastanede tanıştılar. Yusuf Taş'ın annesi bir rahatsızlığından dolayı Gaziantep'teki bir hastanede yatarken, aynı hastanede yatan Tuğba Taş ile tanıştı. Annenin, turizm bölgelerinde garsonluk yapan oğlu Yusuf'u arayarak, "Sana evleneceğin bir kız buldum, hemen gel sizi tanıştıracağım" dediği öğrenildi. Daha sonra Tuğba Taş ile Yusuf Taş köyde yapılan düğünle evlendi.

"TUĞBA'NIN BAZI YAKINLARI BU EVLİLİĞE HEP KARŞIYDI"

Art arda işlenen cinayetlerin en başındaki isim olan Tuğba Taş ile katil zanlısı Yusuf Taş'ın evliliğine Tuğba'nın bazı yakınlarının karşı olduğu, ayrıca nikah öncesi ve sonrası bu ilişkiyi bitirmek için birçok kez girişimlerde bulundukları iddia edildi. Öte yandan, bazı ulusal yayın organlarında katil zanlısı Yusuf Taş hakkında çıkan imam nikahlı eşi olduğu ve iki çocuğunun bulunduğuna yönelik haberlerin ise asılsız olduğunu belirten yakınları, Yusuf'un evlenmeden önce yabancı uyruklu bir kız arkadaşının olduğunu ancak Tuğba Taş ile evlenmeden önce ayrıldıklarını belirtti.

MOBESELER VE GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR

9 kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayet olayının katil zanlısı olarak aranan Yusuf Taş'ın bulunması için güvenlik güçleri tarafından özel bir ekip kuruldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polislerin, zanlının gidebileceği güzergahlardaki mobese ve güvenlik kameralarının da incelendiği belirtildi.

9 Kişinin Katledilmesiyle İlgili Çarpıcı Detaylar Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 9 Kişinin Katledilmesiyle İlgili Çarpıcı Detaylar Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Avukat naci: Yazik bu kadar cana kiydi insan dinini iyi bilmeli... kim haksiz yere bir cana kiyarsa yeri cehennemdir diyor kuranda allah c.c ...dedikodu yapip da bu gencin esiyle arasini acip bu cinayetleri islemesine sebeb olan da suclu burda 26 0 Yanıtla
  • ....: Adanalı lakaplı pislik seni doğuranda bir kadın değilmiydi????? 12 8 Yanıtla
  • adem doğan: KADINLARIN GENLERİNDE SADECE İSTEMEK VAR DAİMA EN İYİSİNİ İSTERLER..COĞU BÖYLE VE KARSILIGINDA DAİMA TRİP ATIP CENE YAPARLAR... 6 8 Yanıtla
  • adem doğan: bir kadın asla hiç bi kadın için insan öldürmeye değmez...BİDE Bİ ASKA UCUCNCU SAHİS GİRERSE İLİŞKİDE SORUNLAR CIKAR AKRABA GİBİ 3 1 Yanıtla

Advertisement