9 Kişinin Katil Zanlısından Şok Telefon: Oluk Oluk Kan Akacak - Son Dakika
Güncel

9 Kişinin Katil Zanlısından Şok Telefon: Oluk Oluk Kan Akacak

Gaziantep'te 9 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen firari zanlı, aile fertlerini telefonla arayarak, "Oluk oluk kan akacak, kökünüzü kazıyacağım." diyerek tehdit etti.

05.02.2016 13:45  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te önceki gece 4, sabah saatlerinde ise 5 kişi olmak üzere 9 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen firari zanlının aile fertlerini telefonla arayarak, "Oluk oluk kan akacak, kökünüzü kazıyacağım" diyerek tehdit etmesi üzerine tüm aile fertleri polis tarafından koruma altına alındı.

ÖNCE 4 KİŞİYİ SONRA DA 5 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Dün gece saatlerinde Düztepe Mahallesi'nde boşanmak isteyen karısının evini basarak 4 kişiyi öldüren ve sabah saatlerinde ise Sam Mahallesi'nde aynı aileden 5 kişinin silahla öldürülmüş halde bulunması ile ilgili aranan Yusuf T.'nin, amcası Mustafa T.'yi ailesiyle birlikte öldürdükten sonra diğer aile fertlerini arayıp, "Hepinizin kökünü kazıyacağım" dediği iddia edildi. Ayrıca katil zanlısı Yusuf T.'nin babasını da arayarak küfür ettiği ileri sürüldü.

HABERİ ALDI İSTANBUL'DAN GELİP ÖLDÜRDÜ

Katil zanlısı Yusuf T.'nin İstanbul'da yaşadığı ve garsonluk yaptığı, boşanmak isteyen eşinin, amcasının oğluyla evlendirilmek istenmesi üzerine İstanbul'dan gelerek cinayetleri işlediği iddia edildi. Katil zanlısı Yusuf T. halen firarda olup, güvenlik güçleri tarafından her yerde aranırken, 5 kişilik ailenin cenazeleri ise Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

POLİS AİLEYİ KORUMA ALTINA ALDI

Öte yandan, gece saatlerinde katliamın yaşandığı Düztepe Mahallesi 18 Nolu Sokak'ta ise olayın ardından sessizlik hakim oldu. Polis ekipleri tehdit telefonu üzerine yeni cinayetlerin işlenmemesi için tehdit altında olan tüm aileyi güvenli bölgelere taşıdığı belirtildi. Gaziantep Adli Tıp Kurumu önünde cenazeleri bekleyen diğer yakınları da polis otolarına bindirilerek, güvenli bölgeye taşındı.

NELER YAŞANMIŞTI

Gaziantep'te dün gece yarısı resmen bir facia yaşandı. Yusuf T., boşanmak isteyen 21 yaşındaki eşi Tuba T.'nin kaldığı 39 yaşındaki teyzesi Şenel Çakmak'ın evini bastı. Yanındaki tüfeği ateşleyen Yusuf T., eşi Tuba, teyzesi Şenel Çakmak ile evde bulunan 16 yaşındaki Ahmet Çakmak ve 23 yaşındaki Duran Taş'ı öldürdü, isimleri öğrenilemeyen 2 kişiyi de yaraladı.

AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

Yusuf T.'nin boşanmak isteyen eşi Tuba T. ve 3 yakınını pompalı tüfekle öldürüp kaçmasından sonra, kent merkezine 6 kilometre uzaklıktaki Sam Mahallesi'nde soyadları T. olan 5 kişi daha öldürüldü.

9 Kişinin Katil Zanlısından Şok Telefon: Oluk Oluk Kan Akacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 9 Kişinin Katil Zanlısından Şok Telefon: Oluk Oluk Kan Akacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Adanali: Helal olsun kardesime 15 32 Yanıtla
  • konyalı: helal olsun 14 18 Yanıtla
  • sacit: Kocanizi akrabası ile aldatmayin dinden cikarmayin bak sonuç ne oldu akıllı durun 28 2 Yanıtla
  • karbüratör: bu ülkedeki erkeklerde özelliklede anadoluda yaşayan erkeklerde namus, önemini hala koruyor.. bunun için her türlü batılı faaliyet yapıldı ama olmadı.. kadınlara sözüm edebinizle boşanın ..erkeğin namusu olduğunuzu unutmayın.. bu ülkenin gerçeği bu .. ya koyun gibi erkek bulup güdün yada edepli olun yada evlenmeyin.. 24 3 Yanıtla
  • deniz: halkını koruyamayan bu ülkeye yazıklar olsun milletin vekilleri kendilerini çok cüzel koruyor ama bakalım burası yalan dünya gerçek dünyada sizleri kim koruyacak milletin canı rabbime emanet 18 6 Yanıtla
  • zeynep: Amca ogluna kaçmış kadin iyi yapmış adam hakli delirmis 12 10 Yanıtla
  • Hasan: Adamin fotosunu verinde gorenler ihbar etsin haberi vermek aklina geliyorda bu gelmiyor 20 0 Yanıtla
  • gümmm: yürürlükteki tüm yasalar iptal edilip,derhal seriat uygulansin,,yeter artik bu milletin cektikleri yahu. 12 8 Yanıtla
  • ANTİ AKP: AZİZ NESİN BU MİLLETİN YÜZDE KIRKI APTAL VE AHMAK DEMİŞTİ 100 KİŞİDE 65 KİŞİ BAŞKANLIK SİSTEMİNE SICAK BAKTIĞI İÇİN DEMEK OLUYOR Kİ BU MİLLETİN YÜZDE 65 LİK BİR GURUBU AHMAK BU DA DEMEK OLUYOR Kİ AZİZ NESİN YÜZDE 40 DİYEREK İSKONTO YAPMIŞ İNSAFLI RAKAM VERMİŞ BU GÜN YAŞAMIŞ OLSAYDI MİLLETİN 100 DE 90 LIK GURUBUNA AHMAK DEMEK ZORUNDA KALIRDI NE YAZIK Kİ... 8 11 Yanıtla zeynep: Ne alaka şimdi namus davasi bu 6 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı
    11:12 Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilen 7'si çocuk toplam 14 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • Avukatlar Ankara'da Büyük Savunma Yürüyüşüne Hazırlanıyor
    11:11 Avukatlar Ankara'da Büyük Savunma Yürüyüşüne Hazırlanıyor

    İstanbul Barosu, Türkiye Barolar Birliği'nin düzenleyeceği Büyük Savunma Yürüyüşü'ne katılmak için 27 Nisan'da Ankara'ya gidecek. İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç, avukatların sorunlarını dile getirmek ve meslek onurunu savunmak amacıyla yürüyüşe katılacaklarını duyurdu.

  • Yapay Zeka, Oftalmoloji Sınavında Doktorları Geride Bıraktı
    11:10 Yapay Zeka, Oftalmoloji Sınavında Doktorları Geride Bıraktı

    Cambridge Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından yapılan bir araştırmada, yapay zeka modelleri ve doktorlar arasında oftalmoloji sınavı düzenlendi. GPT-4, 87 sorudan 60'ını doğru yanıtlayarak diğer rakiplerini geride bıraktı. Ancak, araştırmacılar yapay zekanın hala tam olarak yeterli olmadığını belirtti.

  • Yünsa, 2023 yılında 544,2 milyon TL net kar elde etti
    11:09 Yünsa, 2023 yılında 544,2 milyon TL net kar elde etti

    Yünsa, Türkiye Muhasebe Standardı 29 (TMS 29) dahil geçen yıl 544,2 milyon TL net kar elde etti. Şirket, 2023 yılında kuvvetli satış kanalı portföyü, etkin fiyatlama politikaları ve yüksek marka bilinilirliği ile güçlü bir performans sergiledi. Yünsa'nın 2023 yılı brüt karı, TMS 29 uygulanmış sonuçlara göre 635,8 milyon TL'ye ulaşırken, brüt kar marjı ise bir önceki döneme göre 1 puan artışla yüzde 29 oldu. Şirketin 2023 yılında yarattığı faiz, amortisman ve vergi öncesi karı (FAVÖK) enflasyon muhasebesi standartları uygulandıktan sonra, 522,1 milyon TL'ye ulaşırken, FAVÖK marjı ise 2022 yılına göre 2 puan artarak yüzde 24'e geldi. Yünsa'nın sürdürülebilirlik anlayışıyla gerçekleştirdiği yatırımlar da dikkat çekti. Şirket, atık pet şişelerin geri dönüştürülmesiyle üretilen özel elyaf karışımlı kumaş kullanım oranını artırdı ve 10 milyondan fazla pet şişenin kumaşa dönüştürülmesini sağladı.

  • Meta AI, Llama 3 ile büyük bir güncelleme sundu
    11:09 Meta AI, Llama 3 ile büyük bir güncelleme sundu

    Meta, yapay zeka asistanı Meta AI için Llama 3 tabanlı bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile Meta AI, daha fazla ülkede kullanılabilecek ve Instagram, Facebook gibi sosyal medya platformlarına adapte olabilecek. Ayrıca Llama 3 güncellemesiyle birlikte Meta AI, Google ve Bing destekli arama sonuçları gösterebilecek, görüntü oluşturma süresi kısaldı ve görüntüleri gerçek zamanlı olarak GIF'e dönüştürebiliyor. Şirket ayrıca Meta AI'ı platformlarına entegre etmeyi ve Meta Quest VR gözlüklerinde kullanılabilir hale getirmeyi hedefliyor.

  • Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı
    11:08 Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı

    Hatay'ın Kumlu-Kırıkhan istikametinde bulunan Kazkeli mevkiinde, traktörün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama kanalına devrildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü güvenli bir şekilde kurtardı. Yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

  • Yüksekova'da çığ nedeniyle kapanan köy yolunu açma çalışmaları devam ediyor
    11:08 Yüksekova'da çığ nedeniyle kapanan köy yolunu açma çalışmaları devam ediyor

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, daha önce meydana gelen çığ nedeniyle kapanan Bostancı köyü yolunu açmak için karla mücadele ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Kar kalınlığının yer yer 5 metreyi bulduğu yolda zorlu şartlarda ilerleyen ekipler, kepçenin yetersiz kaldığı noktalarda ekskavatör kullanıyor. Görevliler, kısa sürede yolu açmayı hedefliyor.

  • İzmir Seferihisar'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi
    11:06 İzmir Seferihisar'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

    İzmir Seferihisar'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi.


Advertisement