850 Denetimli Serbestlik Hükümlüsü Ağaç Dikecek - Son Dakika
Yerel

850 Denetimli Serbestlik Hükümlüsü Ağaç Dikecek

850 Denetimli Serbestlik Hükümlüsü Ağaç Dikecek

Aksaray Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, denetimli serbestlik tedbirinden yararlanarak serbest bırakılan hükümlülerin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü ile ağaçlandırma protokolü imzaladı.

05.03.2013 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, denetimli serbestlik tedbirinden yararlanarak serbest bırakılan hükümlülerin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü ile ağaçlandırma protokolü imzaladı. Denetimli serbestlik tedbiri kapsamında serbest bırakılan hükümlülere yönelik sosyal sorumluluk projesi kapsamında imzalanan protokol ile Aksaray'da bulunan yaklaşık 850 hükümlü belirlenen bölgelere fidan dikecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Denetimli Serbestlik Müdürü Korkmaz Peker, amacın hükümlülere sosyal sorumluluk bilincinin kazandırılması olduğunu belirterek, "Ayrıca hükümlünün sosyalleşmesini sağlamak ve yeniden suç işlemesini engelleyici etkenleri güçlendirmek. Hükümlünün üretken, kanunlara ve toplumsal kurallara saygılı, sorumluluk taşıyan bir yaşam biçimine uyumunu kolaylaştırmak. Böylelikle hem toplumu, hem de hükümlüyü suça karşı korumak" diye konuştu.

Orman İşletme Müdürü İsmail Gürsoy ise, projenin hükümlüler için önemli bir adım olduğunu belirterek, "Biz Orman İşletme Müdürlüğü olarak hükümlülerimize fidan ve yer tahsisi yapacağız. Proje kapsamında hükümlülerimiz bize gelerek belirlenen yerlere fidanlarımızı dikecekler. Böylelikle hükümlülerimizin de sosyal sorumluluk projesinde tuzu olacak ve aynı zamanda bilinçlendirilmiş olacaklar" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 850 Denetimli Serbestlik Hükümlüsü Ağaç Dikecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement