8 Terörist Teslim Oldu, 3 Terörist Ölü Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

8 Terörist Teslim Oldu, 3 Terörist Ölü Ele Geçirildi

8 Terörist Teslim Oldu, 3 Terörist Ölü Ele Geçirildi

Genelkurmay, PKK mensubu 8 teröristin teslim olduğunu, 3 teröristin ise ölü ele geçirildiğini açıkladı.

04.09.2015 14:04  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu 8 teröristin Habur Sınır Kapısı Emniyet Amirliği'ne silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu belirtilerek, teslim olan teröristlerle ilgili adli tahkikatın başlatıldığı açıklarken Şırnak'ın Uludere ilçesi ve merkez ilçesi Tahtakaya Tepe bölgesinde 3 teröristin ölü ele geçirildiğini belirtti.

2 TERÖRİST ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Genelkurmay'ın yaptığı açıklamada, Şırnak'ın Uludere ilçesi 48. Hudut Tugay Komutanlığı'nca Karaçalı Tepe Üs Bölgesi'nden yapılan gözetlemede 2 kişilik bölücü terör örgütü mensubu terörist tespit edildiği kaydedilerek, açılan ateşle teröristlerin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

1 TERÖRİST ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Şırnak merkez ilçesi Tahtakaya Tepe bölgesinde 1 Eylül 2015'te yapılan operasyonda etkisiz hale getirilen bir bölücü terör örgütü mensubu teröristin yapılan arazi aramasında silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirildiği bildirildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Karakol Tepe bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyeti kapsamında beş adet şemsiye, 100 adet Doçka fişeği, muhtelif yaşam malzemesi, dört adet uyku tulumu, kıyafet ve bir adet el yapımı patlayıcıya tuzaklanmış telsiz bulunduğu kaydedilen açıklamada, bulunan patlayıcının imha edildiği ifade edildi.

PATLAYICI ELE GEÇİRİLDİ

Şırnak'ın Uludere ilçesi Ortasu köyü Ceviz Deresi mevkiinde bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından önceden menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcı ile tuzaklanmış altı kilogramlık yangın söndürme cihazı bulunduğu ifade edilen açıklamada, savcılık talimatıyla düzenek kontrollü olarak patlatıldığı bildirildi.

TERÖRİSTLER KÖPRÜYÜ TAHRİP ETTİLER

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Konur köyü mülki sınırlarında bir inşaat firmasına ait yol yapım şantiyesine gelen 4 bölücü terör örgütü mensubu terörist bölücü terör örgütü propagandası yaptığı ifade edilen açıklamada, gruptan ayrılan 2 teröristin Yaylapınar köyünde bulunan köprüyü el yapımı patlayıcı ile tahrip ettiği ve müteakiben şantiyede bulunan üç adet iş makinasını yaktığı belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 8 Terörist Teslim Oldu, 3 Terörist Ölü Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Zafer islamın olacak: Allahın izniyle sonunuz geliyor kış aylarında ne yapacaksınız bakalım 111 1 Yanıtla
  • zonguldak: 35 yıldır sonu gelmedi de simdi mi gelecek fasit ler öldürmekle bitiyor mu.ne cahil bir ulkedeyim allahim 6 105 Yanıtla
  • TÜRK.TURK: Devamı gelsin inşallah.Son terörist kalmayana kadar durmak yok yola devam. 56 13 Yanıtla
  • bingöllü: sormuşlar özel harekatçıya tam yetki verilse pkk yı 6 ayda bitirirmisiniz özel harekatçıda vermiş cevabı tam yetkiyi verin 6 saatte bütün pkk lıları analarıyla birlikte getirelim 53 8 Yanıtla
  • Siirtli: PKK nin son çırpınislari 49 2 Yanıtla
  • mardinli: Biz hepimiz kürdüz ve hepimiz hdp ye oy verdik ama hdp barış diyip suruçta işidin yaptığı katliamı türkiyye ye yıkmaya çalışıyor ey kürt halkı size sadece bir soru soracam lezbiyenle ve ermenilerle yürüyen hdp millet vekilleri ve yöneticileri suruçta neden hiç biri yoktu hiç düşündünüzmü yoksa saldırıyı biliyorlarmıydı yoksa onlarmı organize etti bunlar tesadüf olamaz lezbiyenle yürüyen vekiller neden kültür merkezi için yoktu kürt gençleri oyuna gelip kendinizi öldürtmeyin yok uğruna kürt sorununa gelince bizim demirtaş cuhurbaşkanlığına aday olabiliyorsa kürt sorunu yok kürtlerde sadece ciddi pkk sorunu vardır siz siz olun pkk gördünüzmü ihbar edin hem para alin hep biz kürtleri öldürüyorlar 32 3 Yanıtla
  • Mardinli: Yalan nnn gerilla teslim olmaz yalancılar 6 27 Yanıtla
  • kürt ahmed: Terörist başı demirtaş . O derhal tutklanmali 33 0 Yanıtla
  • Neslihan: Ne cesetleri var ne de teslim olanların isimleri görüntüleri Saçma sapan işte halkın gazını almaya çalışıyorlar 2 31 Yanıtla
  • kürt ahmed: Sıra selo ya geliyo yavaş yavaş insallah onu da idam ederler . Yada biyerde gebertirler 29 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tekirdağ'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 6 Gözaltı
    10:25 Tekirdağ'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 6 Gözaltı

    Tekirdağ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi. Yapılan aramalarda toplamda 5 gram metamfetamin, 3 adet uyuşturucu madde içme aparatı, bin 3 adet sentetik hap, 58 adet uyuşturucu hap, 12 gram bonzai, 1 adet av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 50 adet tabanca fişeği ve 14 adet av tüfeği fişeği bulundu. Operasyonlar sonucunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

  • Afyonkarahisar'da FETÖ üyesi yakalandı
    10:25 Afyonkarahisar'da FETÖ üyesi yakalandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üye olma suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma operasyonu ile yakalandı. İ.Ç. isimli şahıs, Hüdai Kaplıcaları civarında gerçekleştirilen operasyon sonucunda gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Uşak'ta Projeler Hakkında Bilgi Aldı
    10:24 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Uşak'ta Projeler Hakkında Bilgi Aldı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uşak'ta hayata geçirilen ve devam eden projeler hakkında Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan bilgi aldı. Bakan Kacır, Uşak Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek Başkan Çakın'la bir araya geldi. Ayrıca sanayicilerle istişare toplantısı gerçekleştirdi ve 3. Sanayi Sitesi'nde yapılan çalışmaları inceledi.

  • Samsun'da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    10:23 Samsun'da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Samsun'da Vali Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen Seçim Güvenliği Toplantısı'nda, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için alınması gereken tedbirler görüşüldü. Samsun'da toplam 3 bin 656 sandıkta 1 milyon 38 bin 91 seçmen oy kullanacak ve 4 bin 634 personel seçimlerin huzur ve güven içinde yapılmasını sağlayacak.

  • Esenler Belediyesi, Ömer Döngeloğlu için anma programı düzenledi
    10:23 Esenler Belediyesi, Ömer Döngeloğlu için anma programı düzenledi

    Esenler Belediyesi, ilahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu için anma programı düzenledi. Programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

  • AK Parti Karabük Kurmayları Özkan Çetinkaya'ya Destek Verdi
    10:22 AK Parti Karabük Kurmayları Özkan Çetinkaya'ya Destek Verdi

    AK Parti Karabük kurmayları, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya'nın yanında kenetlendi.

  • İş makinesinin darbesiyle 6 katlı bina yerle bir oldu
    10:21 İş makinesinin darbesiyle 6 katlı bina yerle bir oldu

    Hatay'ın Antakya ilçesinde, deprem sonrası yıkım süreci devam eden 6 katlı bir bina, iş makinesinin darbesiyle kontrollü olarak yıkıldı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Yıkılma sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Yunanistan'ın güneyinde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    10:19 Yunanistan'ın güneyinde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Yunanistan'ın güneyinde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Advertisement