75. Yıl Mahallesi'nde İftar Coşkusu - Son Dakika
Yerel

75. Yıl Mahallesi'nde İftar Coşkusu

75. Yıl Mahallesi\'nde İftar Coşkusu

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan ve vatandaşların büyük ilgi ile takip edilen Ramazan eğlenceleri devam ediyor.

07.07.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan ve vatandaşların büyük ilgi ile takip edilen Ramazan eğlenceleri devam ediyor.

Hazırlanan Ramazan ayı programı son olarak önceki akşam 75. Yıl Mahallesi'nde gerçekleşti. 75. Yıl Mahallesi Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen iftar programına Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Utku Çakırözer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Odunpazarı Belediyesi personeli, Odunpazarı aşevi tarafından yapılan yemekleri vatandaşlara ikram etti. Aynı sofra etrafında toplanan vatandaşlar Ramazanın bolluk ve bereketini paylaştı.

MAHALLENİN TÜM EKSİKLERİNİ TAMAMLAYACAĞIZ

İftar programına katılımın yoğun olduğu etkinlikte vatandaşlara seslenen Başkan Kurt "Ramazanlar Türk geleneklerinde çok önemli bir yere sahiptir. Biz de bu geleneklerimizi yaşatalım diye sizlerle birlikte oluyoruz. 75. Yıl Mahallesi bizim için önemli bir mahalle. İnşallah buranın tüm eksiklerini tamamlayacağız. Ramazan Bayramına az kaldı. Bütün günlerimizin bayram havasında geçmesini diliyorum. Şimdiden hayırlı bayramlarınız olsun."

ÇAKIRÖZER'DEN KURT'A TEŞEKKÜR

İftar programına katılan CHP Milletvekili Utku Çakırözer de bir konuşma yaparak vatandaşların bayramını kutladı. Çakırözer, "Ramazan Bayram'ına az kaldı. İnşallah bayramı birlikte huzur ve barış içerisinde geçiririz. Ramazan bayramınız şimdiden hayırlı olsun. Bu organizasyonu hazırlayıp buluşmamızı sağlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a teşekkür ediyorum. İyi akşamlar iyi eğlenceler" dedi.

İftar programı Odunpazarı Belediyesi sanatçıları tarafından Tasavvuf Müziği ve Semazen gösterileri ile başladı. Ardından Aşuk ile Maşuk vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı. O Ses Türkiye programında adından söz ettiren Yasemin Çandır, sahne aldığı iftar programında vatandaşları coşturdu. 75. Yıl Mahallesi'nde yaşanan coşkuda mahalle sakinleri, şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 75. Yıl Mahallesi'nde İftar Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement