72 Yaşındaki Emekli Öğretmen, Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Birincilikle Mezun Oldu - Son Dakika
Güncel

72 Yaşındaki Emekli Öğretmen, Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Birincilikle Mezun Oldu

72 Yaşındaki Emekli Öğretmen, Güzel Sanatlar Fakültesi\'nden Birincilikle Mezun Oldu

Adapazarı'nda 46 yıl sınıf öğretmenliği yapıp emekli olduktan sonra 2011 yılında Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'ne giren 2 çocuk annesi 72 yaşındaki Gülöz Serin, fakülte ve bölüm birincisi olarak mezun oldu.

23.06.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı'nda 46 yıl sınıf öğretmenliği yapıp emekli olduktan sonra 2011 yılında Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'ne giren 2 çocuk annesi 72 yaşındaki Gülöz Serin, fakülte ve bölüm birincisi olarak mezun oldu.

Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Besim Dellaloğlu, akademisyenler ve mezun öğrencilerin yakınları katıldı. Güzel Sanatlar Fakültesi'nin dönem birincisi, 3.99 ortalama ile 46 yıl sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra emekli olan 72 yaşındaki Gülöz Serin oldu. 2011 yılında torunuyla birlikte girdigi sınavda Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nü kazanan 2 çocuk annesi Gülöz Serin, yıllardır Resim Bölümü'nü okumayı hayal ettiğini belirterek, "Bugün Sakarya Üniversitesi'nden mezun olarak bir hayalimi gerçekleştirdim. Emeği geçen hocalarıma, öğrenci arkadaşlarıma ve eşime buradan teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Fakülte birincisi Gülöz Serin'e diplomasını ve belgesini, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın ve Dekan Prof. Dr. Dellaloğlu verdi. - Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 72 Yaşındaki Emekli Öğretmen, Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Birincilikle Mezun Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement