7 Kocası Olan Kadınlar Her Yıl Eşlerinin Birinden Hamile Kalıyor! - Son Dakika
Dünya

7 Kocası Olan Kadınlar Her Yıl Eşlerinin Birinden Hamile Kalıyor!

Burada kadınlar birer çocuk fabrikası gibi çalışıyor. Nüfus oranlarını arttırmak ve tarlalarda çalışacak bireyler yetiştirmek isteyen toplum çok eşlilik kararı almış.

06.10.2015 15:05  Güncelleme: 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çok eşli kocaları duydunuz ama eminim çok kocalı kadınları duymadınız. Böyle evliliklere 'polyandry' deniliyor. Bir erkek ve bir kadın arasındaki evlilik, tarihten günümüze kadar bilinen standart evliliktir.

7 TANE KOCALARI VAR

Sonra çok eşli evlilikler de bazı toplumlarda yoğun olarak uygulandı. Ama böylesi görülmedi. Bu kadınların en az iki en çok 7 kocası bulunuyor. İşin ilginç yanı kocalar birbirlerini kıskanmadan gül gibi geçinip gidiyorlar. Nepal ile Tibset arasındaki Nyimba Vadisi'nde Niyma adındaki bir topluluk yaşıyor.

NÜFUSU ARTTIRMAK İÇİN BÖYLE KARAR ALMIŞLAR

Bu topluluğun en önemli özelliği kadınların birden çok kocalarının olması. Burada kadınlar birer çocuk fabrikası gibi çalışıyor. Nüfus oranlarını arttırmak ve tarlalarda çalışacak bireyler yetiştirmek isteylen bu toplum böyle bir karar almış.

Çok kocalı kadınlar hemen hemen her sene kocalarından birisinden hamile kalıyor.

7 Kocası Olan Kadınlar Her Yıl Eşlerinin Birinden Hamile Kalıyor!

Son Dakika Dünya 7 Kocası Olan Kadınlar Her Yıl Eşlerinin Birinden Hamile Kalıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (83)

  • BRUSK: bunlar turklerin atalari arastirin orta asya,iste tirko,erhemdululah Kurdum olene kadar, 39 43 Yanıtla
  • 6262drsm: Bu turkler bu yuzden cogaliyor bir an önce orda bi eczane açmak lazim 10 57 Yanıtla
  • nuri: kadın beş vakit namaz kılar, yılda bir ay orucunu tutar ,ırzını korur ve kocasına itaat ederse, cennet kapıları ona açıktır 48 10 Yanıtla
  • adam: bunlarda mı zerdüşt 34 18 Yanıtla
  • Bölünmez Türkiye Adiyaman: Ne farki var PKK kamplarda ayni olay 34 13 Yanıtla
  • sessiz: insanların kültürleriyle alay etmeyin farklı kültürlere saygı duyun ilk önce çuvaldızı kendinize batırın sonra başkasına 22 20 Yanıtla
  • yk: Peki çocukların hangi kocadan oldugu belli mi kardes kardeş ile evlenirse kardeş kardeşe aşık olursa toplum nasıl bozuluyor yaa nasıl bir akıl . 39 2 Yanıtla
  • Kekowa: Bunlar türk :D 13 28 Yanıtla
  • manyaklar: Pislik bir durum. Aynı kocadan her yıl bir cocuk olsun amaç cocuksa. .Bunun altında başka bir anlayış inanış var 38 1 Yanıtla
  • Kırmançi: Kandil de durum bundanda vahim. Bir kadına 10 kişi düşüyor. 26 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı
    00:42 İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen can salı içerisindeki 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen lastik bot içerisindeki 2 düzensiz göçmen ise yine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Kurtarılan göçmenler sağlık kontrolleri ve işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor
    00:35 HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor

    İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Rus güvenlik şirketi Wagner'in Aralık 2023'ten bu yana Mali ordusuyla sivilleri hedef aldığını öne sürdü. HRW tarafından yayınlanan raporda, Wagner'in Mali'de sivilleri hedef aldığına dikkat çekildi. Raporda, Aralık 2023'ten bu yana Rus güvenlik şirketi Wagner ile Mali ordusunun, ülkenin orta ve kuzey bölgelerinde aralarında çocukların da bulunduğu, çok sayıda sivilin ölümüne neden olduğu belirtildi.

  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.


Advertisement