7 Aylık Beren'in Anne ve Babası Hastane Dönüşü Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

7 Aylık Beren'in Anne ve Babası Hastane Dönüşü Kazada Öldü

7 Aylık Beren\'in Anne ve Babası Hastane Dönüşü Kazada Öldü

Burdur'un Bucak İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 7 aylık bebeklerini hastaneye götüren Abdülkadir ve Hilal Özen Şen çifti, yaşamını yitirdi.

19.11.2014 13:05  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'un Bucak İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında Abdülkadir ve Hilal Özen Şen çifti yaşamını yitirdi. Şen çiftinin, kalbinde delik bulunan 7 aylık bebeklerini kontrol için hastaneye götürdüğü ortaya çıktı. Kazada minik Beren ise yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Bucak'ta dün saat 20.00 sıralarında Burdur'dan Antalya'ya giden 34 yaşındaki Aykut Akıncı'nın kullandığı 34 GDV 88 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, 38 yaşındaki Abdulkadir Şen'in kullandığı 15 LE 114 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada Abdülkadir Şen olay yerinde, eşi 33 yaşındaki Hilal Özen Şen ise Bucak Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

BEREN BEBEK, TEDAVİ ALTINA ALINDI


Şen ailesinin 7 aylık bebeği Beren ile diğer aracın sürücüsü Aykut Akıncı ise Bucak Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Beren Şen'in daha sonra Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi.

Kazanın ardından Bucak Devlet Hastanesi morguna konulan Abdülkadir ve Hilal Özen Şen'in cenazeleri sabah saatlerinde yakınları tarafından alındı. Gözyaşları arasında Burdur'a götürülen Şen çiftinin Yassıgüme Köyü'nde toprağa verileceği kaydedildi.

Burdur'da oturan 3 çocukları bulunan Şen çiftinin, kalbi delik olan 7 aylık Beren'i sağlık kontrolü için götürdükleri Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden dönüş yolunda kazanın meydana geldiği belirtildi. - Burdur


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 7 Aylık Beren'in Anne ve Babası Hastane Dönüşü Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement