68 Bin Öğrenci İçin 68 Bin Fidan" - Son Dakika
Yerel

68 Bin Öğrenci İçin 68 Bin Fidan"

68 Bin Öğrenci İçin 68 Bin Fidan"

Orman Bölge Müdürlüğü, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında 68 bin fidan toprakla buluşturuluyor Erzurum Orman Bölge Müdürü Çetiner: "Şehrimizde eğitim gören her öğrencimizin burada bir hatırası olacak.

20.10.2014 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman Bölge Müdürlüğü, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından yürütülen proje kapsamında 68 bin fidan toprakla buluşturulacak.

Atatürk Üniversitesi yerleşkesinde "68 bin öğrenci için 68 bin fidan" adlı proje kapsamında düzenlenen törende 12 bin fidan dikildi.

"Her öğrenciye bir fidan" sloganıyla toprakla buluşturulan fidanlara daha sonra can suyu döküldü.

Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner, burada yaptığı konuşmada, proje sayesinde üniversite eğitimi için kente gelen her öğrencinin arkasında güzel bir hatıra bırakacağını söyledi.

Erzurum'un ilçeleri ve kent merkezinde 68 bin fidanın toprakla buluşturulmasının kendileri için ayrı bir önem taşıdığını belirten Çetiner, şöyle konuştu:

"Her yıl çeşitli etkinliklerde fidan dikimi gerçekleştiriyoruz. Hazırlanan bu ortak proje bugüne kadar düzenlenen etkinliklerden farklı. Şehrimizde eğitim gören her öğrencimizin burada bir hatırası olacak. Şehrin can damarı olan bu kampüste onlarla birlikte hatıraları da büyüyecek. Her öğrencimizin bir hatırası olsun diye başlattığımız bu etkinlik yıl sonuna kadar tamamlanacak. Bugün 12 bin fidanı toprakla buluşturduk. Ayrıca fidan dikmek isteyen vatandaşlarımızda bizlere başvurabilir. Gelen talepler doğrultusunda bölge müdürlüğümüz fidan taleplerini karşılar. Amacımız bölgemizdeki fidan sayısın artırmak ve bunu el birliğiyle yapabiliriz." - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 68 Bin Öğrenci İçin 68 Bin Fidan' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement