60 Yaşındaki Eski Gangster, Hamile Bıraktığı 19'luk Kızı Kuma Getirdi! - Son Dakika
Dünya

60 Yaşındaki Eski Gangster, Hamile Bıraktığı 19'luk Kızı Kuma Getirdi!

ABD'de Thom Miller, hamile bıraktığı 19 yaşındaki sevgilisi Reba'yla evlenmek istediğinde eşi Belinda Miller (44) bu evliliğe olur verdi.

30.11.2015 14:46  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HABERLER.com Çoğu kadın, eşi metresini hamile bırakırsa çılgına döner. Ama ABD'nin Ohio eyaletinde Belinda Miller (44) adında bir kadın, papaz kocası Thom Miller (60) hamile bıraktığı 19 yaşındaki sevgilisi Reba Kerfootruba'yla evlenmek istediğinde bu evliliğe onay verdi. Thom ve Reba, Thom'un kilisesinde evlendi. Thom şu anda iki gelinin de yaşayabileceği büyük bir ev inşa ediyor.

ESKİ GANGSTER ŞİMDİ PAPAZ

Thom, ABD'nin Ohio eyaletinde eskiden gangsterlik yapıyordu. Barda çıkan bir kavgada bir adamı bıçakladığı gerekçesiyle 1991'de yedi yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ama Thom hapisten çıkınca hayatını tamamen değiştirdi. Eskiden mafya için çalışan Thom, şimdi yaşadığı mahallenin papazlığını yapıyor.

Thom, eşi Belinda'yla çok eşlilik üzerine ilk kez yedi yıl önce konuşmuştu. Ama o tarihte 19 yaşındaki Reba Kerfootruba, Miller ailesine daha katılmamıştı.

Thom, Reba'nın ailesinin bir arkadaşıydı ve genç kadını çocukluğundan beri tanıyordu. Ama Thom ve Reba birlikte çalıştıkları bir aşevinde birbiriyle yakınlaştı.

Reba, "İlk başlarında ailem yanlış bir şey yaptığım kanısındaydı. Evli biriyle birlikte olmamı uygun bulmuyorlardı. Ama aradan geçen zaman zarfında şimdi benim kadar mutlular."

BELİNDA, EŞİNİN İKİNCİ KEZ EVLENMESİNE İZİN VERDİ

Belinda ise Thom'un hamile bıraktığı sevgisiyle evlenmesine onay vermişti. Belinda "Yeni doğacak bebek hakkında şakalar yapıyoruz ve evimiz küçük olduğundan bebeğin nerede kalacağını konuşuyoruz. Zira Reba'nın arada dinlenmeye ihtiyacı olabilir." diyor.

THOM, CEMAATİNİN TAM DESTEĞİNİ ALAMADI

Belinda, Thom ve Reba; Reba ve Thom'un biyolojik çocuğunu bir aile olarak büyütmek istiyor.

Ama herkes bu evliliğe bu kadar sıcak yaklaşmıyor. Thom, memleketi Ohio'da cemaatinin tam desteğini alamasa da alternatif hayat biçimini saklama gereği duymuyor.

Kaynak: mirror.co.uk, Dan Howlett ve Samantha Grillo.

60 Yaşındaki Eski Gangster, Hamile Bıraktığı 19\'luk Kızı Kuma Getirdi!

Son Dakika Dünya 60 Yaşındaki Eski Gangster, Hamile Bıraktığı 19'luk Kızı Kuma Getirdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Anti islam: Bunların en kötüsü, en iyi müslümandan bin kat iyidir 19 121 Yanıtla
  • Ankaga gardas: kürt mantığı 15 62 Yanıtla
  • AAA: Miğde meselesi....kızda miğde yok. 28 2 Yanıtla
  • Hasan Sönmez : Müslümanlardan öğrenmiştir 5 12 Yanıtla
  • at sever: avratların ikiside anlaşmalı plan yapmış olabilir. sabah akşam adamı yorup kalpten götürecekler ve geri kalan mirası paylaşıp genç kocalar alacaklar. 13 1 Yanıtla
  • misafir: muslumanlara ozenmistir... 4 10 Yanıtla
  • baran: Bizim köyde 50 yaşında imam 19 yaşında kızla evlendi siz direk cennete gidersiniz diye kandırdı 10 4 Yanıtla
  • Omar: Islam a gel 4 tane alabilin 12 de gizlin olur 16 dayana bilirsen 5 8 Yanıtla
  • merdane: Erkek in hakını dört tane daha iki hakını kalmış 5 7 Yanıtla
  • kürt: bu kizda beyin yok 11 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi
    11:04 İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasına düzenlenen operasyonda 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente kargo aracılığıyla uyuşturucu getirileceği bilgisine üzerine çalışma başlattı. Bornova ilçesindeki bir kargo firmasını takibe alan ekipler, belirtilen iş yerinde önlem aldı. Bir şüphelinin otomobille gelip sentetik eczaların bulunduğu koliyi alması üzerine polis, zanlıyı yakaladı. Kolilerde 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin polisteki işlemleri sürüyor.

  • İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı
    09:59 İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı

    İran'ın İsfahan eyaletinde meydana gelen patlama sesi, hava savunma sisteminin tanımlanamayan bir cisme ateş açması sonucu gerçekleşti. İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, saldırının hiçbir hasara yol açmadığını belirtti. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian ise saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu ve İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı.

  • Gazze'de patlamamış bombalar büyük risk oluşturuyor
    09:37 Gazze'de patlamamış bombalar büyük risk oluşturuyor

    Gazze'de, Ukrayna'dakinden daha çok enkaz olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler, savaşın altıncı ayında, patlamamış mühimmatı temizlemek için daha fazla fon arıyor.

  • İran İsrail'e karşılık verecek mi? Açıklama var
    09:35 İran İsrail'e karşılık verecek mi? Açıklama var

    İsrail'in İran'a başlattığı saldırı sonrasında İran'ın cevabının ne olacağı merak ediliyordu. İranlı yetkili, yaptığı açıklamada İran'ın, İsrail saldırısına yönelik acil bir misilleme planı olmadığını söyledi.


Advertisement