6 Yaşındaki Engelli Çocuğun Cesedini Vatandaşlar Bulundu - Son Dakika
Güncel

6 Yaşındaki Engelli Çocuğun Cesedini Vatandaşlar Bulundu

6 Yaşındaki Engelli Çocuğun Cesedini Vatandaşlar Bulundu

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde vatandaşlar dün kaybolan işitme ve konuşma engelli 6 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu.

08.11.2015 12:25  Güncelleme: 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde dün kaybolan işitme ve konuşma engelli 6 yaşındaki Rohat Gül isimli çocuğun cesedini vatandaşlar buldu.

AFAD ÇOCUK İÇİN SEFERBER OLDU

Alınan bilgiye göre, Karaçoban'da işitme ve konuşma engelli Rohat Gül (6), dün kayboldu. Çocuklarından haber alamayan aile durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Bunun üzerine çocuğun bulunması için Erzurum'dan bölgeye AFAD'dan 2 araç, 10 arama kurtarma teknisyeni ve 1 arama kurtarma köpeğinden oluşan ekip sevk edildi.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çocuğun Gündüzköyü Mahallesi arazisinde kaybolduğu ihbarı üzerine vatandaşlar ve askerlerin de destek verdiği arama çalışmaları gece boyu sürdü. Bugün devam eden çalışmalarda, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kayıp çocuğun cansız bedenine evinin yaklaşık 5 kilometre uzağında rastlandı. Cesedi gören Gül ailesi sinir krizi geçirdi. Ceset otopsi için Karaçoban İlçe Hastanesi morguna götürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili tahkikat başlatırken, olayın cinayet olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 6 Yaşındaki Engelli Çocuğun Cesedini Vatandaşlar Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kürt sefo: Sapigin biri götürmüş belli oraya bunu yapanı aileye verin vijdansiz 48 0 Yanıtla
  • beterbocek: senden ne istediler be yavrum 37 0 Yanıtla
  • Su: Allahım küçücük çocuğu nasıl öldürürler vicdansızlar allah belanızı versin 32 0 Yanıtla
  • Birlikteysek: Bu çoluk cocuktan ne istiyorsunuz kitapsızlar..icinizde hiçmi allah sevgisi kalmadı.yeni türkiye diye diye bu ülkede suç oranı %600 artmış.hapisaneler yapıyoruz diye övünen bir zihniyete esir olduk..hangi kanalı acsak vahset dehşet..şunu iyi bilinki bizleri hiç bir parti ve siyasetçi kurtaramıyacak...bizler bu durumdan ancak icimizdeki allah ve insan sevgisiyle kurtuluruz birlik ve beraberlikle,dostluk ve tüm canlılara gösterdiğimiz sevgi ve saygıyla kurtuluruz...aksi takdirde bu cinayetlerin ve vahsetlerin sonu gelmez. 28 4 Yanıtla
  • KAYSERİLİ cCc: küçücük cocuğa kim düşman olurki yav 28 0 Yanıtla

Advertisement