13 Polis Hakkında Yakalama Kararı - Son Dakika
Güncel

13 Polis Hakkında Yakalama Kararı

13 Polis Hakkında Yakalama Kararı

Konya'daki paralel yapı operasyonunda adliyeye sevk edilen 18 kişiden 5'i tutuklandı. Aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 13 polise yakalama kararı çıktı.

25.05.2015 09:34  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya merkezli 19 ilde başlatılan "Paralel Yapı" operasyonu kapsamında adliyeye sevk edilen 18 kişiden 5'i tutuklandı. Aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 13 polise yakalama kararı çıktı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandıktan sonra 10 polis ve 6 iş adamının bulunduğu 18 şüpheli, adliyeye sevk edilmişti. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden 5' tutuklanırken, 13'ü serbest bırakıldı. Tutuklananlar arasında bir dönem Konya Emniyet Müdürlüğü'nde KOM Şube Müdürlüğü yapan A.A. da bulunuyor.

"Paralel Yapı" iddialarına ilişkin Konya merkezli soruşturma kapsamında 22 Mayıs'ta 19 ilde "Soruşturmanın, özel hayatın ve haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek, gizlemek veya değiştirmek" suçlamasıyla 31'i emniyet mensubu 66 şüpheliden 43'ü gözaltına alınmıştı. Gözaltındakilerden 25'i emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

13 POLİSE YAKALAMA KARARI

Emniyette ''paralel yapı'' iddialarına ilişkin 6 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 13 polise yakalama kararı çıktı. Edinilen bilgiye göre, Emniyette ''paralel yapı'' iddialarına ilişkin 6 ilde aralarında emniyet müdürleri ve emniyet amirlerinin de bulunduğu 13 polis hakkında yakalama kararı çıktı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 13 Polis Hakkında Yakalama Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • BJK.li: EMİNİM ŞU ANDA BİRİLERİ BİZE BİR TARAFLARI İLE GÜLÜYORDUR... BIRAKIN BU İŞLERİ RAHAT BIRAKIN ŞU İNSANLARI EŞİ VAR ÇOCUKLARI VAR.. ÜLKEMİZİN DAHA BÜYÜK SORUNLARI VAR YAPMAYIN NE OLUR YAZIK 3 28 Yanıtla
  • LEVENT: Ülkeyi talan edenler ülke için çalışanları yakalıyı,hırsız mal sahibinden şikayetçi,o misal... 1 3 Yanıtla
  • fatih: Siz bu dünya da herşeyin örtpas ettiniz peki öteki dünya,bu kadar insanın ahı,merak etmeyin yanınıza kar kalmaz,elbet biyerde canınız yanar... 1 2 Yanıtla
  • sivridil: Eskiden polis vatandaşi yakaliyordu, maden simdi duzen degisti yeni turkiye oldu, o halde vatandas polisi yakalasin 1 2 Yanıtla
  • ABDULLAH: onlar çoktan ABD ye kaçmıştır. 2 0 Yanıtla
  • ası: zamanında fettullah güleni talebelerini polis olarak alınmasayda asla bu zulüm asla yaşanmayacaktı vatanını bağrağını sevseydi hoca efendi türkiye ve dış ülkelerden gelen gazancını amirika gibi ülkelerden yiyip içmezdi belliki düşmanı uzakta aramayacaksın yakınında olduğu belli ata sözü kale içerden yıkılır tc ülkesini bölmek isteyenlere allah katında lanet olsun raabbın onlara gün yüzü göstermesin ne buya nereye gidiyoruz belli deyil allahcc. yer ve yardımcımız olsun 2 0 Yanıtla
  • ...: bu ülkeye akp nin ve cemaatin polisleri çok zarar verdiler vermeyede devam ediyorlar paralel ve akp her ikiside vatana ihanet ettiler 0 1 Yanıtla
  • sivridil: Es 0 0 Yanıtla
  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement