500 Çapan Gönüllüsü AK Parti'ye Geçti - Son Dakika
Politika

500 Çapan Gönüllüsü AK Parti'ye Geçti

500 Çapan Gönüllüsü AK Parti\'ye Geçti

Esenyurt'ta kendilerini çapan gönüllüleri olarak adlandıran 500 kişilik grup, siyaset yapmak üzere AK Parti saflarına geçti.

01.03.2014 23:18  Güncelleme: 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta kendilerini 'çapan gönüllüleri' olarak adlandıran 500 kişilik grup, siyaset yapmak üzere AK Parti saflarına geçti.

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda kendilerini 'Çapan Gönüllüleri' olarak adlandıran 500 kişilik grup, AK Parti'ye katıldı. AK Parti Esenyurt Belediye Meclis üyesi aday adayı Çiçek Karakoç'un organize ettiği programda Ulaş Taşdemir öncülüğünde 500 kişilik grup AK Parti saflarına geçti. Bugüne kadar kendisini Gürbüz Çapan'ın manevi oğlu olarak nitelendiren Ulaş Taşdemir, siyasi süreçte yaşanan yanlış stratejilerden dolayı böyle bir karar aldıklarını söyledi. Taşdemir, "Bugün siz değerli dostlarımı buraya davet etme sebebim, biz gençler AK Parti ile yeni bir yola çıkmaya karar verdik. Yola çıkmadan önce sayın belediye başkanımıza yol arkadaşlarımızı tanıtmak ve büyüklerimizin biz gençlere verdiği değeri ve desteği kendilerine göstermek istedik. Saygı değer büyüklerim bu zamana kadar parti ve şahıs ayırt etmeden her zaman biz gençlerin arkasında durduğunuz için şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Neden AK Parti'ye geçtiğine de açıklık getiren Taşdemir, "Çünkü AK Parti Esenyurtluları başta devlet hastanesi olmak üzere sağlık ocakları, okullar, spor kompleksleri, parklar, yollar, camiler, cemevleri, üst geçitler ve buna benzer binlerce hizmetle buluşturmuştur. En önemlisi 10 yıl önce İstanbul içinde bir yere gittiğimizde insanlar bizim Esenyurtlu olduğumuzu üzerimizdeki çamurdan anlıyordu. Markası çamur olan bir beldeyi alarak modern bir ilçeye çevirmek her babayiğidin harcı değildir. Bütün bu hizmetlerin mimarı Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'dur. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İşte bu yüzden AK Parti diyoruz. Sayın belediye başkanımıza eğer bizleri yanına kabul ederse kavgasına ortak, yoluna yoldaş olmaya geldik. 2014'de AK Parti ile birlikte yeniden Esenyurt'u almaya geldik" diye konuştu.

"SİZİNLE DAHA DA BÜYÜYECEĞİZ"

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ise, "Bugün özellikle başta Ulaş kardeşimiz ve diğer tüm arkadaşlarımızın böyle bir karar vermesi, hizmeti görerek bizlere katılması son derece memnuniyet vericidir. Bundan sonra sizinle daha da büyüyeceğiz. Esenyurt son 10 senede çevremizdeki bütün ilçelere örnek olacak belediyecilik hizmetleri yaptı. İnşallah sizlerin de katkısı ile ilçemizde tekrar seçimi kazanarak hizmetlerimiz devam edecektir. Bu başarının vatandaşlarımız tarafından, gençlerimiz tarafından takdir edilmesi bizim için önemlidir" dedi.

"YAMALI BOHÇALI BİR MİLLET YAPMAK İSTİYORLAR"

İlçe Başkanı Şenay Değer'in konuşması sonrasında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz aldı. Başkan Kadıoğlu, 'Esenyurt'ta 10 yılı dolduruyoruz ve tekrar bir seçime gidiyoruz. Bugün sizlere yaptığımız hizmetleri anlatmayacağım. Çünkü siz bunları zaten biliyorsunuz ve görüyorsunuz. 5 yılda bir sizin kararınıza müracaat ederek ilçenizi, şehrinizi kim yönetecek ilçenizdeki ve Türkiye'deki hizmetleri kim yapacak diye karar vereceksiniz. Her seçim döneminde enteresan şeyler oluyor, fakat bu sefer yerel seçimden başlayarak genel seçimlere götürmek üzere Türkiye'de bir başka güçlerin yapmış olduğu ülkemiz ve milletimiz üzerinde bir takım oyunlar sergileniyor. Bu oyunları oynayanlar ve yönetenlerin yıllardır dışarıdan olduğunu biliyoruz. Yüzyıllardır milletimizin ve Müslüman coğrafyasını fitne fesat ile kana bulama zayıf düşürme çabaları sergilenmektedir. Bu güçler ülkemizi öyle bir hale getirdiler ki, önce Alevi-Sünni, sonra Kürt-Türk ayrımı ile param parça ettiler. Diğer unsurları da körükleyerek yamalı bohçalı bir millet haline getirerek, birbirine yan bakan bir toplum oluşturdular. Bugün hala bu sistemin özlemini duyuyorlar. Devleti güçlenmiş, dünya üzerinde hamilik yapan Kars'tan Edirne'ye ülkenin her yerine yollar, hava alanları, sağlık alanları ve tüm bayındırlık hizmetlerini imar eden milletin iradesiyle seçilen bu sistemi halen çökertmeye milleti fakirleştirmeye ve muhtaç etmek için çaba gösteriyorlar. Fakat bizim derdimiz başta başbakanımız olmak üzere 10 yıldır milletimiz kaynaşsın kardeş olsun refah için yaşasın istiyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 500 Çapan Gönüllüsü AK Parti'ye Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement