5 Kişinin Öldüğü Kazada Cip Sürücüsüne 15 Yıl Hapis İstendi - Son Dakika
Güncel

5 Kişinin Öldüğü Kazada Cip Sürücüsüne 15 Yıl Hapis İstendi

5 Kişinin Öldüğü Kazada Cip Sürücüsüne 15 Yıl Hapis İstendi

Adana'da aynı aileden 5 kişinin ölümü ile sonuçlanan trafik kazasında cip sürücüsü Özgür Yüzgeç hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

16.07.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da aynı aileden 5 kişinin ölümü ile sonuçlanan trafik kazasında cip sürücüsü Özgür Yüzgeç hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Merkez Yüreğir İlçesi Havutlu Mahallesi'nde 31 Mayıs'ta Özgür Yüzgeç (34) yönetimindeki 01 BB 399 plakalı cip, iddiaya göre sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçip pazar tatilinden dönen Hakan Yıldırmaz (40) yönetimindeki 01 BEG 622 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü Hakan Yıldırmaz ile beraberindeki babası Mehmet Yıldırmaz (60), annesi Zekiye Yıldırmaz (58), dayısı Kazım Ant (60) ile yengesi Gülcan Ant (54) olay yerinde yaşamını yitirdi. Her iki araçta bulunan 6 kişi de yaralandı.

4 SAAT ÖNCE SELFİE YAPMIŞLARDI

Kazadan 4 saat önce selfie yapıp 'Karataş sahilinden selamlar' notuyla fotoğrafları sosyal paylaşım sitesinde yayınlayan Mehmet Yıldırmaz, eşi Zekiye, oğlu Hakan Yıldırmaz ile kayınbiraderi Kazım Ant ve eşi Gülcan Ant Kayışlı Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazada yaralanan Özgür Yüzgeç, tedavisinin ardından tutuklandı. Özgür Yüzgeç savunmasında, "Ben çiftçilik yaparım. Kendi tarlam ile arkadaşımın tarlasını kontrol ettim. Hava yeni kararmaya başlamıştı. Değirmenlik mevkisi denilen bir ara yola geldim. Çiftliğime geri dönmek için anayola çıktım. Bu arada karşı yönden koyu renkli bir aracın geldiğini gördüm. Ben araçtan kaçmak için manevra yaptım. Mıcıra girdiğimi ve büyük bir gürültü duyduğumu hatırlıyorum. Ondan sonra kendimi hastanede buldum. Çok üzgünüm böyle bir olay olmasını istemezdim. Kusurlu olduğumu da düşünmüyorum"dedi.

İDDİANAME TAMAMLANDI

Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı. Savcı, Özgür Yüzgeç hakkında taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 7'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 5 Kişinin Öldüğü Kazada Cip Sürücüsüne 15 Yıl Hapis İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement