45 Sene Sonra Nehirden İskeletleri Çıkarıldı! - Son Dakika
Dünya

45 Sene Sonra Nehirden İskeletleri Çıkarıldı!

ABD'deki Oklahoma nehrinde, iki araba, yıllardır aranan kişilerin iskeletleriyle birlikte sudan çıkarıldı.

26.10.2014 10:06  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'deki Oklahoma nehrinde, biri 45, diğeri 44 sene önce nehre uçmuş iki araç içinde 6 cesedle birlikte sudan çıkarıldı. 1969 model Camaro ve 1652 model Chevrolet geçen sene Foss nehrinin dibinde polisin su altı dinleme cihazını test ettiği sırada tesadüfen bulundu. Uzun araştırmalar sonucunda, Adli tıp doktoru arabaların içinde bulunan cesetlerin kayıp altı kişiye ait olduğunu ve hepsinin boğularak öldüğünü doğruladı.

FUTBIOL MAÇINA GİDERKEN ORTADAN KAYBOLDULAR

16 yaşındaki Jimmy Williams, 18 yaşındaki Thomas Rios ve Leah Johnson Kasım 1970'te arkadaşlarına futbol maçına gideceklerini söyledikten sonra 1969 model mavi Camaro arabayla ortadan kayboldu. 69 yaşındaki John Alva Porter, 42 yaşındaki Clebum Hammack ve 58 yaşındaki Nora Marie Duncan ise 1652 model Chevrolet ile Nisan 1969 da ortadan kayboldu. Üç arkadaş, en son 1952 model Chevrolet marka arabayı çalışması için iterken arkadaşları tarafından görüldüler. Arabaların enkazlarının bulunmasıyla yıllardır yakınlarının akıbetini merak eden ailelere bilgi verildi.

45 Sene Sonra Nehirden İskeletleri Çıkarıldı!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya 45 Sene Sonra Nehirden İskeletleri Çıkarıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bandırma'da kıyıya vuran cesedin kimliği belirlenmeye çalışılıyor
    14:40 Bandırma'da kıyıya vuran cesedin kimliği belirlenmeye çalışılıyor

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde kıyıya vuran erkek cesedinin kimlik tespiti için çalışma başlatıldı. Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin personelinden birine ait olduğu değerlendirilen cesedin kimliği, kaybolan personelin yakınlarından alınan DNA örnekleriyle tespit edilecek.

  • Gogglebox Dizisi Oyuncusu George Gilbey İş Yerinde Hayatını Kaybetti
    14:28 Gogglebox Dizisi Oyuncusu George Gilbey İş Yerinde Hayatını Kaybetti

    İngiltere'de popüler dizisi Gogglebox'un oyuncusu George Gilbey, iş yerinde yaşadığı yüksekten düşme kazası sonucu hayatını kaybetti. Ölüm haberini ilk olarak Gilbey'in kız kardeşi duyurdu. Essex Polisi, kazayı doğruladı. Gilbey, 2013'ten itibaren Gogglebox'da rol almış ve 2021'de üvey babasının ölümüne kadar devam etmişti. Dizi ekibi ve birçok ünlü isim, Gilbey için başsağlığı mesajları paylaştı.

  • 125 bin ton yardım malzemesi taşıyan 8. gemi Gazze yolunda
    14:18 125 bin ton yardım malzemesi taşıyan 8. gemi Gazze yolunda

    Türkiye'nin iyilik gemisi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından temel insani malzemelere ihtiyaç duyan Gazze'liler için Mersin Limanı'ndan yola çıkıyor. Bugüne kadar 13 kargo uçağı ve 7 gemi ile ihtiyaç sahibi Gazze'lilere ulaşan Türkiye, 125 bin ton insani yardım malzemesini taşıyan bu 8. gemiyle yardımlarını sürdürüyor.


Advertisement