413 Kilo Olan Adam Ölümüne Yemek Yiyor - Son Dakika
Dünya

413 Kilo Olan Adam Ölümüne Yemek Yiyor

32 yaşındaki adam; 9 tane dondurma, pizza ve hamburgerler dahil günde normal erkeğin yediğinin dört misli olan 10 bin kalorilik yemek yiyor!

03.05.2015 15:07  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

413 kilo ağırlıkla İngiltere'nin en şişman adamı olan Carl Thompson, kendini frenleyemeyerek ölümüne yemek yediğini söyledi.

413 KİLO!

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun'da yayınlanan "Kendimi ölümüne yediriyorum" manşetli özel birinci sayfa haberinde 413 kiloya çıkarak İngiltere'nin en şişman adamı olduğuna dikkat çekilen Carl Thompson'un yiyerek ölmekten korktuğunu söylediği kaydedildi.

YATAĞA BAĞIMLI YAŞIYOR

Yatağa bağımlı hale gelen işsiz 32 yaşındaki Carl Thompson'un 9 kadar dondurma, pizza ve hamburgerler dahil günde bir normal erkeğin yediğinin dört misli olan 10 bin kalorilik yemek yediği, Güney sahil liman kentlerinden Dover'deki evinden bir yıldır hiç dışarı çıkmadığı belirtildi.

ELBİSELERE SIĞMIYOR

Aldığı kilolardan elbiselere sığmayan Carl'ın devletten aldığı yardımlarla geçindiği anlaşıldı. 2012 yılından bu yana kilosunu iki misline çıkartan İngiltere'nin en şişman adamı, The Sun gazetesine "Yememi durduramıyorum. Önüme ne konsa yiyebiliyorum. Sınırın en kötüsü böyle devam edersem ölebilirim" diye konuşan Carl Thompson'un devletten ayda 670 sterlin yardım aldığı öğrenildi.

YEMEĞİ YATAĞINDA YİYOR

Yemekleri yatağına gönderilen Carl Thopson "Ölebilirim ama nasıl duracağımı bilemiyorum" diyerek çaresizliğini ifade etti.

The Sun "4 erkeğin yemeği ona veriliyor ve parasını siz veriyorsunuz" başlıklı haberinde, devletin parasını verdiği bakıcıların ona baktığına değinirken bir günde yediklerini şöyle sıraladı: "9 dondurma, 4 sosis, 5 hamburger, 5 sahanda yumurta, 1 domuz börek, 2 jambon sandviç, 1 kutu Frosties, 36 parmak balık, 6 Yorkies, 6 Mars çikolatası, 1 Pizza, 3 çilekli yoğurt, iki kişilik Çin yemeği, 1 litre dondurma."

413 Kilo Olan Adam Ölümüne Yemek Yiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya 413 Kilo Olan Adam Ölümüne Yemek Yiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • Türk_Ateist: Hala Allah yardımcısı olsun diyorsunuz ulen ne mal adamlarsınız. Böyle olmak adamın kendi seçimi. Bu bi hastalık değil. İstese kendini durdurabilir. Siz de bi unutamadınız şu Allahı. Hemen Dislike hemen Dislike birazcık beyin olsa anlarsınız demek istediğimi ama nerde o beyin sizde... 13 58 Yanıtla
  • Ayni Akepe: Akp de milletin kanini somure somure bu hale geldi. 17 11 Yanıtla
  • hoca : Türkiyede olsaydın acından ölürdün ekmek 1tl patates 5 tl salatalık 4 tl et 50 tl. Maaşlarda 800 tl. Akp ye oy verenler yapılan hırsızlıkları gördünüz dinimizce kul hakkı yemek en büyük günahlardan biri akp ye oy veripte bu günaha ortak olmayın hangi partiye veriyorsanız verin 14 12 Yanıtla
  • Kemal : Inadına AKP K Mala oy yok 15 10 Yanıtla
  • Kılıç: Yaşı çok genç ya. Inşallah bir şifasını bir bir tedavisini bulurlar 22 0 Yanıtla
  • Zalimler: Akp li bu kesin 8 7 Yanıtla
  • Mhp: Bu ataistler neyin kafasini yasiyor ateyim diyor allah yardimcisi olsun diyor allah alalhh 11 4 Yanıtla
  • Cani: Bu ise Allahi karistirmayin kendi yiyor istiyor sabredemiyor cezasini cekecek. Bu somurge ingilizlerden yardim alan Pkk utansin. İsbirlkclr utansin 7 6 Yanıtla
  • esra yılmaz: kimse kendi isteğiyle böyle olmak istemez. yaşadıkları psikolojik sorunlarda onu bu hale getirmiş olabilir. tuzu kuru olan mutlu olanlar için adamı suçlamak çok kolay. kimse onun ne yaşadığını bilemez. bende çok sıkıntılı ve üzüntülü zamanlarımda kendimi yemeğe verebiliyorum. bazen bu olabiliyor. . . 10 2 Yanıtla
  • gökhan: yuh lan bir ekmek parçası bulamayanlar var bu adam ülkesi gibi sömürdükce sömürüyor 3 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü
    08:00 Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü

    Suriye'nin Halep kentinde gerçekleşen hava saldırısında 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. Suriye hükümeti saldırıyı İsrail'e bağladı. Saldırıda sivillerin yanı sıra 5 Hizbullah üyesinin de öldüğü belirtiliyor. Uluslararası havalimanı yakınındaki silah depolarının hedef alındığı ifade ediliyor. İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.


Advertisement