Küçük Caner'in Ölüm Sebebi Çivili Tahta - Son Dakika
Güncel

Küçük Caner'in Ölüm Sebebi Çivili Tahta

Küçük Caner\'in Ölüm Sebebi Çivili Tahta

Aydın'da hayatını kaybeden 4 yaşındaki Caner'in sapık tarafından öldürülmediği, üzerine çivili tahta düşmesi sonucu öldüğü açıklandı.

16.04.2014 18:23  Güncelleme: 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün, Aydın'da sapık tarafından öldürüldüğü sanılan Caner'in, tuvalet ihtiyacını gidermek için gittiği binada çivili bir kalasın üzerine düşmesi nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

Ailesinin pazar günü sünnet düğünü yaptığı 4 yaşındaki Caner bugün saat 13.00 sıralarında, Aydın 'ın yeni kurulan merkez ilçelerinden Efeler'in İmamköy Mahallesi, Gölcük Mevkii'ndeki evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu. 

10 DAKİKADA ORTADA KAYBOLDU

En son 10 dakika önce evin önünde oynarken gördüğü 3 çocuğundan en küçüğü olan Caner Çerit'i evin çevresinde aramasına rağmen bulamayan anne 37 yaşındaki Firdevs Çerit, durumu yakınlarına bildirdi. 

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Çerit Ailesi, komşularının da yardımıyla, ev ve yakınındaki bahçelerde Caner Çerit'i aramaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren arama sonucunda Cafer Çerit torununu, evlerine yaklaşık 50 metre uzaklıkta, sahipleri Uşak'ta olduğu öğrenilen metruk bir ahırda sağ bileği ve boğazı kesilmiş olarak kanlar içinde buldu. 

Babasının otomobiliyle Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdüğü Caner Çerit doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 

VALİLİK: TECAVÜZ VEYA CİNAYETİN SÖZ KONUSU DEĞİL 

Aydın Valiliği, İmamköy'de kullanılmayan bir evde yaralı halde bulunan ve hastanede yaşamını yitiren küçük çocuğun, "düşmesi sonucu yaşamını yitirdiğinin otopside ortaya çıktığını" açıkladı. 

Aydın Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Caner Çetik'in ölümüyle ilgili bazı basın yayın organlarındaki haberlerde yanlış bilgilerin yer aldığı bildirildi. 

Çocuğun ölümü ile ilgili soruşturmanın yürütüldüğü bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Yapılan incelemelerde, bahsi geçen çocuğun düşmesi sonucu kaza ile öldüğü, her hangi bir tecavüz veya cinayetin söz konusu olmadığı otopsi raporuyla ortaya çıkmıştır. Halen gerekli araştırmalar devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ÇİVİLİ TAHTANIN ÜZERİNE DÜŞMÜŞ 

Köylülerden Ramazan Saraç, komşunun ahırında bileği ve boğazı kesik, ağır yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede ölen 4 yaşındaki Caner Çerit'in çivili tahta üzerine düşerek öldüğünü ileri sürdü. Saraç, şunları söyledi: 

"TUVALET İHTİYACINI GİDERDİĞİ SIRADA...

"Küçük Caner, birlikte oynadığı diğer çocuklara tuvaleti geldiğini söyleyip, yanlarından ayrılmış. Ardından ortadan kaybolduğu fark edilince ahırda bulunmuş. Burada tuvalet ihtiyacını gidereceği sırada üzerinde beş çivi olan tahtanın üzerine düştüğü, sanılıyor. Düşme sonucu boynuna saplanan tahtadan kurtulmak isterken de çivilerin bileğini kestiği tahmin ediliyor. Pantolonu inik olduğu için de önce tecavüze uğradığı zannedildi. Jandarma, kanlı çivili tahtayı incelemek üzere götürdü. Acımız, büyük."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçük Caner'in Ölüm Sebebi Çivili Tahta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • s.y: ELF hic bir olum sebepsiz olmamis aileyi o kadar suclama aslinda allah kimsenin basina vermesin vay ben ayakta duruyordum ben cocuklarimi bekliyordum olacak olduktan sonra cenabi allah gozunun onune bir perede koyar nasil oldugunu anliyamasin ailesine bas sagligi diliyorum allah sabir versin 19 2 Yanıtla
  • mert: aile öyle rapor istemiş te doktor raporu öyle yazmış. emekli, sen nerden emeklisin? sen hiç otopsiye girdin mi? doktor otopside kimsenin isteğine göre rapor yazmaz. ne gördüyse onu yazar. vücudun da bir bir çizik olsa yazar aynen. akıllı mantıklı yorum yazın. 9 2 Yanıtla
  • uzakmi: Yine olu muhabirleri olu arkasindan makaleler yazmaya basladilar.ailesine bassagligi, cocuga rahmet yazin .sanki polis sefi, veya adli tip uzmanlari.devlet her yonuyle arastirir.ailesinin acisini katlamayin.sanki agatha kristie oldular. 3 0 Yanıtla
  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'da Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi
    18:00 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'da Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'a ziyaret gerçekleştirerek il eğitim yöneticileriyle bir araya geldi. Bakan Tekin, okulların temizlenmesi için seçimden sonraki günü tatil ilan ettiklerini ve şimdi de 1 Nisan pazartesi gününü öğrenciler ve öğretmenler için idari tatil ilan ettiklerini açıkladı. Ayrıca, e-Okul üzerinden okul veli randevu sistemini hayata geçirdiklerini ve çocukların sosyal sorumluluklarını değerlendirecek bir puanlama sistemi oluşturduklarını belirtti. Bakan Tekin ayrıca, Milli Eğitim Şura'larının yapılmayacağına dair yanlış bir anlaşılma olduğunu ve 1 Nisan pazartesi gününün tatil olacağını duyurdu.

  • Kastamonu'da motosiklet kazası: Rusya uyruklu şahıs ağır yaralandı
    17:59 Kastamonu'da motosiklet kazası: Rusya uyruklu şahıs ağır yaralandı

    Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, Rusya uyruklu bir şahıs şarampole devrilen motosikletten düşerek ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralıya müdahale etti ve hastaneye kaldırdı. Jandarma ekipleri de kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı
    17:57 Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı

    Beşiktaş, milli arada özel maçta VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Kevin Lasagna'nın golüne Ghezzal'ın cevabıyla maç eşitlendi. Al-Musrati, Rebic ve diğer bazı oyuncular kadroda yer almadı.

  • Isparta'da Narkotik Operasyonunda 56 Şüpheliye Adli İşlem
    17:56 Isparta'da Narkotik Operasyonunda 56 Şüpheliye Adli İşlem

    Isparta'da Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'Narkoçelik' operasyonunda 56 şüpheliye adli işlem yapıldı. Operasyon sonucunda 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon kapsamında bin 652 kullanımlık muhtelif uyuşturucu veya uyarıcı madde ele geçirildi.

  • Türkiye'nin BM Viyana Daimi Temsilciliği tarafından Uluslararası Sıfır Atık Günü programı düzenlendi
    17:56 Türkiye'nin BM Viyana Daimi Temsilciliği tarafından Uluslararası Sıfır Atık Günü programı düzenlendi

    Avusturya'daki BM Viyana Ofisi'nde, Türkiye'nin BM Viyana Daimi Temsilciliğinin girişimiyle 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' dolayısıyla program düzenlendi. Programa, sıfır atık konusunun farklı boyutları ele alındı ve Emine Erdoğan'ın video mesajı paylaşıldı. Türkiye'deki sıfır atık projesi hakkında sunum yapıldı ve AB, Sudan ve Brezilya daimi temsilcileri de katıldı.

  • Ahmet Davutoğlu Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü
    17:53 Ahmet Davutoğlu Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Davutoğlu, çeşitli temaslarda bulunduğu kentte, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin siyasi haritasının yeniden şekilleneceğini savunan Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, milli iradeyi milli beka sorunu olarak görmek demokrasiyi anlamamaktır dedi.

  • Çin Yapımı Elektrikli Otobüsler Ruanda'da Popülerlik Kazandı
    17:53 Çin Yapımı Elektrikli Otobüsler Ruanda'da Popülerlik Kazandı

    Ruanda'nın başkenti Kigali'de toplu taşımacılığın yenilenmesini sağlayan Çin yapımı elektrikli otobüsler, çevre dostu ve konforlu sürüş deneyimi sağlayarak bölge halkının kalbini kazandı. Kenya merkezli BasiGo şirketi, Ruanda'da bu elektrikli otobüslerin popülerliğinin artmasıyla siparişlerde büyük artış yaşadı. Şirket, önümüzdeki 12 ay içinde 100 otobüs, iki yıl içinde ise 200 otobüs çıkarmayı hedefliyor.

  • Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi
    17:53 Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi

    Kayseri'de otomobilin tıra çarptığı ve Wushu Kung Fu Avrupa şampiyonu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü tahliye oldu. Kazada hayatını kaybeden Kaya'nın önce otomobili sürdüğü ancak daha sonra kendini kötü hissettiği için şoför koltuğuna başkasının oturduğu ortaya çıktı.

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
    17:53 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekti.

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı
    17:52 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle birlikte Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü gerçekleştirdi. Hatipoğlu, Han ilçesinde vatandaşlarla buluştu ve daha sonra 71 Evler Mahallesi'nde yürüyüşe katıldı. Yürüyüş sırasında Hatipoğlu, kentimizin tamamında yapacakları zafer turunun bir provası olduğunu belirterek, Eskişehir'i kalkındırmak için çıktıkları yolda desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

  • Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi toprağa verildi
    17:51 Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerden biri olan Mehmet Sultan Allahverdi, memleketi Rize'nin İyidere ilçesinde defnedildi.


Advertisement