4. Dünya Artistler Futbol ve Müzik Festivali - Son Dakika
Spor

4. Dünya Artistler Futbol ve Müzik Festivali

Rusya'da 23 Mayıs 1 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyonda, oyuncu ve şarkıcılardan oluşan ART İST takımı Türkiye'yi temsil edecek ART İST, C Grubu'nda Slovenya, İsrail ve Büyük Britanya ile mücadele verecek.

25.04.2014 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın ev sahipliğinde 23 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek 4. Dünya Artistler Futbol ve Müzik Festivali'nde Türkiye'yi ART-İST takımı temsil edecek.

Moskova'da oyuncu ile şarkıcılardan oluşan kadrolara sahip toplam 16 ülke takımının mücadele vereceği etkinlikte, 4 grupta maçlar yapılacak ve çeşitli konserler düzenlenecek.

Kale Kilit firmasının sponsorluğunda turnuvaya katılarak Türkiye adına maçlar oynayacak olan ART-İST ekibinde, Cansel Elçin, Feridun Düzağaç, İbrahim Kendirci, Ersin Korkut, Sarp Apak, Hakan Meriçliler, Zafer Peker, Birol Namoğlu, Mehmet Esen, Umut Kurt, Sarp Levendoğlu, Mustafa Kemal Öztürk, Adil Karaca, Ender Alkan, Koray Kasap, Umut Zen, Olgu Baran Kubilay, Uğur Akyürek, Teoman Topçu ve Deniz Cem'in yer alacağı duyuruldu.

Türkiye'nin yanı sıra ev sahibi Rusya, İngiltere, Almanya, İtalya, Japonya, Hollanda, Güney Kore,  Brezilya, Slovakya, Romanya, Slovenya, Polonya, Belarus, Kazakistan ve Pakistan'ın yer alacağı etkinlikte, ART-İST takımının C Grubu'nda Slovenya, İsrail ve Büyük Britanya temsilcileri ile mücadele edeceği belirtildi.

Turnuvada, birçok ünlü şarkıcı ve grubun konserler vereceği, dünya futbolunun efsane ismi Pele'nin de gitarıyla kısa bir performans sergileyeceği kaydedildi.

Öte yandan, etkinlikten elde edilecek tüm gelirin kimsesiz çocuklara yardım olarak bağışlanacağı aktarıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 4. Dünya Artistler Futbol ve Müzik Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement