İngiltere'nin En Tombul Kadını, Zayıflayınca Aşkı Buldu - Son Dakika
Dünya

İngiltere'nin En Tombul Kadını, Zayıflayınca Aşkı Buldu

Nisan ayında 381 kg olan yatalak genç kız, zayıflayınca kendisinin iki katı yaşında bir adamla aşk yaşamaya başladı ve aşkını Facebook'tan paylaştı.

25.11.2015 11:28  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yılın nisan ayında 381 kg gelen 23 yaşındaki genç kadın, zayıflayınca bir spor salonunda temizlikçi olarak çalışan 43 yaşında bir adamla aşk yaşamaya başladı.

BİR ZAMANLAR İNGİLTERE'NİN EN TOMBUL KADINIYDI

Bir zamanlar İngiltere'nin en tombul kadını diye bilinen 23 yaşındaki kadının kendisinin iki yaşındaki bir adamla aşk yaşamaya başladığı bildirildi.

43 yaşındaki Matthew Takel'le ilişkisini Facebook'tan duyurdu. Sosyal medyada statüsünü "bir ilişki yaşıyorum" olarak değiştiren genç kadının hastahanede kilo vermesine yardımcı olan Takel'e yönelik aşkını Facebook'ta büyük bir poster hazırlayarak ortaya koydu.

MATTHEW, GEORGIA'NIN İKİNCİ SEVGİLİSİ

The Sun gazetesi Virgin Active spor salonunda çalışan Matthew'in genç kadının ikinci sevgilisi olduğunu bildiriyor.

Matthew, genç kadınla birlikte çektirdiği bir fotoğrafı Facebook'ta paylaştı ve iddialara göre Matthew, Bridgend ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte yaşıyor. Matthew bu konuda yorum yapmayı reddetti.

Davis, bu yılın başlarında 381 kg gelmesinin ardından Llantrisant'daki Royal Glamorgan Hastahanesi'ne kaldırıldı.

203 GÜNDE ZAYIFLADI

203 günlük bir zaman zarfında zayıfladı. Hastahaneden bir kaynak the Sun gazetesine "Davis hastahaneye yatırıldığında yatalaktı. O kadar tombuldu ki yürüyemiyordu. Ama aylar süren bir özel diyetin ve fizik tedavi programının ardından artık yürüyebiliyor." dedi.

Kaynak: Mirror.co.uk, Louise Sassoon.

İngiltere\'nin En Tombul Kadını, Zayıflayınca Aşkı Buldu

Son Dakika Dünya İngiltere'nin En Tombul Kadını, Zayıflayınca Aşkı Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Analizci: Bu kız bu adamı da yer 8 1 Yanıtla
  • ...: KAÇ KİLO VERMİŞ ACEP 9 0 Yanıtla
  • bordo bereli: zayıf halı ortada yok nasıl bır haber bu 7 1 Yanıtla
  • lodoss: hadi lan ordan o kadar kabadayiliktan sonra ne diyecektin.cizdiler facani putin kusura bakma 4 1 Yanıtla
  • 555: Sadece başlığı okudum.Onlar HAYAT FELSEFESİ,ni(islam ahlakını,demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,kültürü,)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar olmaz.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu(diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları)seçmişler.Uzun ince bir yoldalar.Gidiyorlar gündüz gece. 2 0 Yanıtla 555: Yemek listeli yorumu hiç görmedim. 1 0
  • ANTİ AKP: SAĞ KANATTA RANTİYECİ SİYONİST İLLUMİNATİ AMERİKA VE İSRAİL İN ORTADOĞU VE BÜYÜK İSRAİL PROJESİ SOL KANATTA RUSYA DAHA ÖNCEKİ YAZILARIMDA ZİKRETTİĞİM GİBİ RANTİYECİLERİN ASIL AMACI KİŞİLER İNSANLAR VE TOPLULUKLAR DEĞİLDİR ASIL OLAN GAYE VE AMAÇLARI TÜRKİYE VE ORTADOĞUNUN YERALTI VE YERÜSTÜ KAYNAKLARINI ELLERİNE GEÇİRİP DÜNYAYA HÜKMETMEK OLACAKTIR İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ... 1 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: SAĞ KANATTA RANTİYECİ SİYONİST İLLUMİNATİ AMERİKA VE İSRAİL İN ORTADOĞU VE BÜYÜK İSRAİL PROJESİ SOL KANATTA RUSYA DAHA ÖNCEKİ YAZILARIMDA ZİKRETTİĞİM GİBİ RANTİYECİLERİN ASIL AMACI KİŞİLER İNSANLAR VE TOPLULUKLAR DEĞİLDİR ASIL OLAN GAYE VE AMAÇLARI TÜRKİYE VE ORTADOĞUNUN YERALTI VE YERÜSTÜ KAYNAKLARINI ELLERİNE GEÇİRİP DÜNYAYA HÜKMETMEK OLACAKTIR... İLLUMİNATİ... 0 0 Yanıtla

Advertisement