30 Yıl Sonra Yağan Kar, Seralarda Zarara Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

30 Yıl Sonra Yağan Kar, Seralarda Zarara Neden Oldu

30 Yıl Sonra Yağan Kar, Seralarda Zarara Neden Oldu

Mersin'in Silifke ve Erdemli İlçeleri'ne yaklaşık 30 yıl sonra yağan kar hayatı olumsuz etkiledi.

20.02.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Silifke ve Erdemli İlçeleri'ne yaklaşık 30 yıl sonra yağan kar hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı, seralarda ve narenciye bahçelerinde zarara neden oldu.

Silifke İlçesi'nde dün akşam etkili olan kar yağışı ile cadde, sokaklar, dağlar beyaz örtüyle kaplanırken, çocuklar ve gençler kar topu oynamanın keyfini çıkardı. Silifke Kalesi ve civarında kartpostallık görüntü oluşturan kar, Şehit Yarbay İlköğretim Okulu öğrencilerinin de eğlence kaynağı oldu. Kar nedeniyle Sarıaydın ve Mara mahallelerindeki okullarda eğitim ve öğretime bir gün ara verildi.

AHIR ÇÖKTÜ

Erdemli İlçesi'nde ise dün sabah başlayıp öğle saatlerine kadar süren kar yağışı ilçede bulunan narenciye bahçesinde, gül bahçesinde zarar yol çatı, bazı ahırların yıkılmasına neden oldu. Tömük Mahallesi'nde büyükbaş hayvan yetiştiriciliği ile uğraşan Ümmühan Göçmen'e ait ahır kar yağışı nedeniyle yıkıldı. Yıkılan ahırın altında kalan 1 büyükbaş hayvan yaralandı.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öğer, Başkan Vekili Aşkın Şahin ile birlikte karın yoğun olarak yağdığı Tömük ve Elvanlı mahallelerine giderek incelemelerde bulundu. - Erdemlimersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 30 Yıl Sonra Yağan Kar, Seralarda Zarara Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement