30 Ağustos Resepsiyonuna Metin Feyzioğlu da Davetli - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Resepsiyonuna Metin Feyzioğlu da Davetli

Danıştay'ın 146. Kuruluş yıl dönümü töreninde Erdoğan'ın tartıştığı Barolar Birliği Başkanı Metni Feyzioğlu da 30 Ağustos resepsiyonuna davet edildi.

29.08.2014 11:33  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde yarın yapılacak 30 Ağustos Resepsiyonu'na, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da davet edildi. Ancak Feyzioğlu, bu davete katılıp katılmayacağına henüz karar vermedi.

DAVETİYELERDE İSİM BELİRTİLMEDİ

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ekibi, 30 Ağustos Resepsiyonu için davetiyeleri bir ay önceden hazırlattı. Ancak yeni cumhurbaşkanı henüz seçilmemiş olduğu için davetiyeler ilk kez isim belirtmeden "Türkiye Cumhurbaşkanı ve eşi" ifadesiyle basıldı.

FEYZİOĞLU DA DAVET EDİLDİ

Hürriyet'in haberien göre; Davetiyeler "A protokol" olarak bilinen siyasiler, yüksek yargı organları ve askeri temsilcilere iletildi. Bu isimler arasında Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu da yer aldı. Hürriyet'in edindiği bilgiye göre Feyzioğlu, yarın yapılacak bu resepsiyona gidip gitmeyeceğine henüz karar vermedi.

İşte 30 Ağustos için hazırlanan resepsiyon daveti;

DANIŞTAY TÖRENİNİ TERK ETMİŞTİ

Danıştay’ın 10 Mayıs'ta yapılan 146.kuruluş yıl dönümü törenine Erdoğan, Başbakan olarak katılmıştı. Törende Feyzioğlu'nun sözlerine ve uzun konuşmasına sinirlenen Erdoğan, 11.Cumhurbaşkanı Gül'ün kendisini sakinleştirmeye çalışmasına rağmen salonu terk etmişti.

"O GELİRSE BEN GELMEM" DEMİŞTİ

Başbakan Erdoğan, Ak Parti'de düzenlenen 13. Kuruluş Yıl Dönümü resepsiyonunda 'Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu adli yıl açılışına gelirse ben katılmam' demişti. Yargıtay Başkanlar Kurulu, Türkiye Barolar Birliği Başkanı (TBB) Metin Feyzioğlu'nun 1 Eylül'de yapılacak adli yıl açılış töreninde konuşma yapması yönündeki teamülün devamına oy çokluğuyla karar vermişti.

30 Ağustos Resepsiyonuna Metin Feyzioğlu da Davetli
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Resepsiyonuna Metin Feyzioğlu da Davetli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • tuncay tuncay: bu ülkede herkes şunu öğrenecek siyaset siyasetçilerin işidir devletin kurumlarıda kendi görevini yapacak bu saatten sonra hiç bir vesayetçi bu milletin temsilcisine bu kin ve nefret gözüyle bakamayacak ancak ve ancak bu millet sandıkta hesap soracak daima millet daima hizmet 32 13 Yanıtla
  • JJ: GETME LA 1 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement