Batman'da Netenyahu'yu İdam Ettiler - Son Dakika
Yerel

Batman'da Netenyahu'yu İdam Ettiler

Batman\'da Netenyahu\'yu İdam Ettiler

Batman'da, Özgür-Der tarafından tertiplenen etkinlikte, Beşar Esad, Benjamin Netanyahu ve Abdülfettah El Sisi'nin maketleri idam edildi.

21.07.2014 14:04  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özgürder tarafından tertiplenen bir etkinlikte, Mısır'ın darbeci Generali Sisi, İsrail Başbakanı Natenyahu ve Suriye Devlet Başkanı Esad'ın maketleri Atatürk Parkı girişine idam ipi ile asıldı.

Özgürder Gençlik Kolları tarafından Katil İsrail'in Gazze'ye saldırması ve islam coğrafyasında yaşanan zulumlerin protesto edilmesi amacıyla Ümmet İftarı programı düzenlendi.

Etkinlik Atatürk Parkında gerçekleşirken, yapılan basın açıklamasında "Yeryüzünün gördüğü en büyük ve organize terör örgütü olan Siyonist çete üç Yahudi işgalcinin ölümünü bahane ederek Hamas başta olmak üzere Filistinli kardeşlerimizi katletmeye devam etmektedir. Ayrıca, ne sahte direniş ekseni İran'ın ne de neo-harici kılıklı IŞİD benzeri yapıların Müslümanlara ve insanlara sulhun ve esenliğin vesilesi olacaklarına inanmıyoruz"denildi.

Mısır, Suriye ve Gazze'de devam eden katliamları kınayan kalabalık kitle, daha sonra Atatürk Parkında Simit, Hurma ve Su'dan oluşan iftar'dan sonra topluca cenaze namazı kıldılar.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman'da Netenyahu'yu İdam Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement