3 Otoyol Üzerindeki Tesisler İçin "Şirket Ön Seçimi" Yapılacak - Son Dakika
Ekonomi

3 Otoyol Üzerindeki Tesisler İçin "Şirket Ön Seçimi" Yapılacak

Karayolları Genel Müdürlüğü, Niğde-Pozantı ve İstanbul-Ankara Otoyolları üzerinde yer alan bazı tesisler için görevlendirme yapacak.

04.08.2014 09:59  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayolları Genel Müdürlüğü, Niğde- Pozantı ve İstanbul-Ankara Otoyolları üzerinde yer alan bazı tesisler için görevlendirme yapacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan "Şirket Önseçim İlanına" göre, hizmete açılan Niğde-Pozantı ve İstanbul-Ankara Otoyolları üzerinde yer alan bazı tesislerin projelendirilmesi, yapımı, bakımı, işletilmesi, işletme süresince gayri safi hasıla üzerinden idareye yıllık pay ödenmesi ve görev süresi sonunda idareye bedelsiz ve kullanılabilir durumda devredilmesi işleri için ayrı ayrı görevlendirmeler yapılacak.

Niğde-Pozantı Otoyolu Kilometre: 298+500'deki Niğde B Tipi Otoyol Hizmet Tesisi, (çift taraflı) Gerede-Ankara Otoyolu Kilometre: 59+000'daki Çamlıdere D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi (çift taraflı) ile Niğde-Pozantı Otoyolu Kilometre: 340+050'deki Kırkgeçit D Tipi Otoyol Hizmet Tesisinin (tek taraflı) projelendirilmesi, yapımı, bakımı, işletilmesi, işletme süresince gayri safi hasıla üzerinden idareye yıllık pay ödenmesi ve görev süresi sonunda idareye bedelsiz ve kullanılabilir durumda devredilmesi işleri için ayrı ayrı görevlendirmeler yapılacak. Görevlendirmeye katılacak şirketlerin belirlenmesi için önseçim yapılacak. Önseçime, özel hukuk hükümlerine tabi ve sermaye şirketi statüsüne sahip sermaye şirketleri müracaat edebilecek.

-ÖN SEÇİM ŞARTNAMESİNDEKİ FORMLAR 22 AĞUSTOS'A KADAR VERİLECEK-

Söz konusu işlerin görevlendirilmesine ilgi duyan şirketlerin Karayolları Genel Müdürlüğü, İşletmeler Dairesi Başkanlığı'ndan bin TL karşılığında temin edecekleri önseçim şartnamesinin ekindeki formları doldurarak 22 Ağustos 2014 günü mesai saati sonuna kadar Karayolları Genel Müdürlüğü, İşletmeler Dairesi Başkanlığı'na vermeleri gerekecek. Yapılacak önseçim sonucunda yeterli görülen ve davet mektubu gönderilen şirketler teklif belgelerini (Teklif Verme Şartnamesi, Sözleşme Tasarısı, Teknik Şartname, Otoyol Hizmet Tesisleri Bakım ve İşletme El Kitabı, Otoyol Hizmet Tesisleri Bakım ve İşletme Şartnamesi, Ardışık Tesisler İtinereri ile Planlar) 3 bin TL karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü, İşletmeler Dairesi Başkanlığı'ndan alacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi 3 Otoyol Üzerindeki Tesisler İçin 'Şirket Ön Seçimi' Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement