3. Kristal Fare Ödülleri Trump Cadde'de Sahiplerini Buldu! - Son Dakika
Güncel

3. Kristal Fare Ödülleri Trump Cadde'de Sahiplerini Buldu!

3. Kristal Fare Ödülleri Trump Cadde\'de Sahiplerini Buldu!

Gecede sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

11.06.2014 11:20  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saba Tümer ve Murat Başoğlu'nun sunumunu üstlendiği 3. Kristal Fare Ödülleri halk oylarıyla Trump Alışveriş Merkezi'nin terasında yer alan Trump Cadde'de gerçekleştirilen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

Medyafaresi.com web sitesi tarafından düzenlenen Kristal Fare Ödülleri'nin 3.'sü bu yıl Trump Alışveriş Merkezi'nin teras katındaki Trump Cadde'de gerçekleşti. Kubilay Tümen ve Hande Ertekin Tümen'in ev sahipliği yaptığı gece iş, sanat ve medya dünyasının ünlü isimlerini biraraya getirdi. 13 ayrı kategoride halkın oylamalarıyla belirlenen isimler, Saba Tümer ve Murat Başoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı gecede ödüllerini aldı.

Gülben Ergen, 'Çocuklar Gülsün Diye' adlı sosyal sorumluluk projesiyle "En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi" ödülünün sahibi oldu. Ergen'e ödülünü Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural takdim etti. Sanatçı yaptığı konuşmada ödülünü Soma'da hayatını kaybeden madencilerin çocuklarına adadığını söyledi.

"En İyi Talk Show Programı" ödülünü "Beyaz Show" ile Beyazıt Öztürk aldı, "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü "Güneşi Beklerken" ile Kerem Bürsin aldı... Kerem Bürsin'e ödülünü Derya Baykal verdi.

"En İyi Yarışma Programı" ödülünü "Survivor" programı ile Acun Ilıcalı aldı... Acun Ilıcalı'ya ödülünü Kubilay Tümen verirken Ilıcalı "Bu ödülü aynı zamanda Kenan Işık için de alıyorum ve kendisine acil şifalar diliyorum" dedi.

"En İyi Kadın Oyuncu" ödülü "Medcezir" ile Serenay Sarıkaya'ya giderken ödülü kendisine İzzet Çapa takdim etti. "En İyi Kadın Şarkıcı" ödülü İrem Derici'nin olurken Derici ödülü aldıktan sonra şarkı söyleyerek davetlileri coşturdu.

Ödül töreninin ardından İrem Derici, Sibel Tüzün, Pit10 ve Tuğba Özerk davetlilere muhteşem bir konser verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3. Kristal Fare Ödülleri Trump Cadde'de Sahiplerini Buldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement