3. Biohukuk Toplantısı Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

3. Biohukuk Toplantısı Sona Erdi

Medipol Üniversitesi Biohukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin Çanakkale Ayvacık Belediyesi'nin desteğiyle düzenlediği 3. Biohukuk Toplantısı sona erdi.

11.09.2014 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medipol Üniversitesi Biohukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin Çanakkale Ayvacık Belediyesi'nin desteğiyle düzenlediği 3. Biohukuk Toplantısı sona erdi.

Medipol Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, Biohukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin, Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yücel Sayman'ın öncülüğünde düzenlediği 3. Biohukuk Toplantısı, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Bektaş Köyü Sivrice Koyu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, Medipol Üniversitesi öğretim üyeleri ile hukuk ve tıp fakültesi öğrencileri katıldı.

Koşuyolu Medipol Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Keskin, "İnsanda Estetik Kriterleri" başlığıyla bilhassa kadın bedeni üzerinden günümüzün güzellik anlayışı ve bunun estetik cerrahideki karşılığına ilişkin bir konuşma yaparken, İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü doktora öğrencisi Eyüp Sürgün de "Öznellik ve İnsan Doğası" başlıklı bir tebliğ sundu.

Toplantı kapsamında Prof. Dr. Yücel Sayman ve eşi Hacer Sayman, katılımcıları Sivrice Deniz Feneri'nde akşam yemeğinde ağırladı. Katılımcılar, eski bir ağılın restore edilerek hizmete açıldığı Taş Ev'de verilen kokteyle de katıldı.

Biohukuk toplantılarının, gelecek yıllarda sosyolog, felsefeci ve ilahiyatçıların da katılımıyla genişleyerek devam etmesi planlanıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 3. Biohukuk Toplantısı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement