29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Niğde Valisi Kılıç, mesaj yayımladı.

28.10.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Kılıç, mesajında, cumhuriyetin ilanının 91. yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşadıklarını bildirdi.

Cumhuriyetin her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük zaferin bir sonucu olduğunu ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

"Bu eşsiz zafer üzerinde yükselen cumhuriyetimiz hiç kuşkusuz, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak ebediyen yaşayacaktır. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı  çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere eşsiz fedakarlıkları ile milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum." - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement