24 Temmuz Basın Bayramı - Son Dakika
Yerel

24 Temmuz Basın Bayramı

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Anadolu Ajansı (AA) Amasya Bürosu'nu ziyaret etti.

24.07.2014 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Anadolu Ajansı (AA) Amasya Bürosu'nu ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde il başkanlığına atanan Ünek, yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, basın mensuplarının toplumlar için olduğu gibi siyasi partiler için de çok önemli olduğunu belirtti.

Siyasi partilerin faaliyetlerinin duyurulmasında basının çok önemli roller üstlendiğini anlatan Ünek, "Bunu yaparken basının tarafsız kalmasını çok önemsiyoruz. Sorumluluğunuz çok ağır. Ülkemiz ve halkımız için size büyük görevler düşüyor. Biz AA'nın misyonunu ve vizyonunu çok önemli buluyor, yurt içindeki ve yurt dışındaki çalışmalarını dikkat ve övgüyle takip ediyoruz" dedi.

Önlerinde çok önemli bir cumhurbaşkanlığı seçiminin olduğuna dikkati çeken Ünek, halkın seçeceği bir cumhurbaşkanının toplumdaki belirsizlikleri ortadan kaldıracağını, demokrasi için önemli bir mihenk taşı olacağını söyledi.

AA Amasya Muhabiri Mümin Altaş ise Ünek'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek AA'nın 100. yıl hedefleri ve çalışmaları hakkında kendisine bilgi verdi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Temmuz Basın Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement