24 Saat Beklediği 10'uncu Kat Penceresinden Atladı - Son Dakika
Güncel

24 Saat Beklediği 10'uncu Kat Penceresinden Atladı

24 Saat Beklediği 10\'uncu Kat Penceresinden Atladı

Antalya'da intihar edeceği tehdidiyle dün saat 11.00 sıralarında 10'uncu kattaki evlerinin penceresine çıkan genç, 24 saat sonra atladı ve hayatını kaybetti.

19.09.2014 12:03  Güncelleme: 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da kendisini hastaneye götürmek isteyen doktor babasını güvenlik görevlileriyle karşısında görünce, intihar edeceği tehdidiyle dün saat 11.00 sıralarında 10'uncu kattaki evlerinin pencere boşluğuna çıkan 18 yaşındaki Cahit K., 24 saat sonra kendini boşluğa bıraktı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç, hastaneye kaldırıldı. 18 yaşındaki Cahit Karaarslan, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

BABA DOKTORA GÖTÜRMEK İSTEDİ

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi Şirinyalı Mahallesi'ndeki Barış Sitesi'nde başladı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen ve bu yıl Antalya Anadolu Lisesi'ni başarıyla bitiren Cahit K.'yı doktora götürmek isteyen baba Taner K., doktor olarak görev yaptığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin özel güvenlik görevlileriyle eve geldi.

EVİN PENCERESİNE ÇIKIP İNTİHARA KALKIŞTI

Karşısında babası ve özel güvenlik görevlilerini gören Cahit K., 10'ncu kattaki evinin penceresine çıkarak intihar edeceği tehdidinde bulundu. Babası ve yanındakilerin evden çıkmasını isteyen Cahit K., komşuları tarafından da ikna edilemeyince polise haber verildi. Polisin yanı sıra olay yerine itfaiye ve AKUT görevlileri de çağrıldı. İitfaiye aşağıda önlem aldı.

KİMSE İKNA EDEMEDİ

Gün içerisinde psikologlar Cahit K. ile konuşsa da iknada başarılı olamadı. Bir sağlık ocağında doktor olan anne Lale K.'nin su teklifini kabul edip çok az su içen Cahit K., dün saat 22.30 sıralarında anne ve babasının evden çıkması halinde pencereden ineceğini söyledi. Gencin anne ve babası evden ayrılmasına rağmen Cahit K. pencereden inmeyip bekleyişini sürdürdü. Cahit K. bu bekleyiş sırasında bir ara kız kardeşi Ece K. ile de 15 dakika kadar görüştü. Ancak kardeşinin ikna çabaları da yeterli olmadı.

SADECE SU İÇTİ

Cahit K., saat 06.00 sıralarında ise havanın soğuması üzerine babasının verdiği hırkayı alıp giydi. Cahit K., suyun dışında yiyecek kabul etmedi.

24 SAAT SONUNDA BOŞLUĞA ATLADI

Pencere boşluğundaki bekleyişi 24 saati bulan Cahit K., saat 11.05 sıralarında kendisini izleyenlerin dehşet dolu bakışları altında kendini boşluğa bıraktı. İtfaiyenin hava yastağı açmasına rağmen, 10'uncu kattan yere çakılan Cahit K.'ya, olay yerindeki sağlık ekipleri müdahale etti. Ambulansa alınan Cahit K., yakındaki özel Yaşam Hastanesi'ne kaldırıldı.18 yaşındaki Cahit Karaarslan, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

12 katlı binanın 10'uncu katındaki evlerinin penceresinden atlayıp yere çakılan Cahit Karaarslan, olay yerindeki müdahalenin ardından kaldırıldığı Özel Yaşam Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 24 Saat Beklediği 10'uncu Kat Penceresinden Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • vatanamillete: Millete eğlence çıkmış yazık. Başka memlekette olsa adamlar binayı yıkar yine onu kurtarırlardır. Bizde selfi çekme dedindeyiz intihar edenle. 53 1 Yanıtla
  • erdemkaradeniz: ALLAH RAHMET EYLESİN ÇOK ACI RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN BÖYLE ACILAR 54 0 Yanıtla
  • Kutuphaneci: 24 saat bekliyor bir hava yastığı açmıyorlar bu nasıl iştir anlamadım 32 2 Yanıtla
  • düşünen insan: arkadaşlar bir gencecik insan 24 sahat intihar etmeyi bekliyor ve bu ben büyük ben güçlü ben akılı benim herşeye gücüm yeter diyen devlet o insanı kurtaramıyor yazık çok üzüldüm alaha yakınlarına sabır versin diyecek çok şey var ama boş ver 20 9 Yanıtla ....: Devletin bu tür durumlar için hazır bir ekibi yok. 0 0 Beyni Olan: Sana cevap adlı kişi evet devletin bu tarz durumlar için hazır bir ekibi olması lazım . Bak güzel kardesim sen o güzel beynini yorma diye anlatayım herseyi. Olay yerine ne bir psikiyatrist geliyor ne de sinir hastalıkları doktoru. Polis ve itfaiye ilk etapta adamı ikna edemiyorlarsa uzman kişilerin (sen beynini yorma diye bunu da söyleyim uzman kişi = alanında profesyonel kişi) olaya intikal ettirilmesi gerekiyor. Bunu da açıklayayım sayın akp'li kardesim. Yani olay yerine getirilmesi gerekiyor. 24 saat boyunca bunların hiçbiri yapılmamış. Aşağıda yeterince güvenlik alınmamış. Düşebileceği yerlere gerekli hava yastıklarının konulması gerekiyordu. Evet güzel kardesim hava yastıkları dedim. Çoğul kullandım. Karşılarındaki 18 yaşındaki bir çocuk . Hadi onu geçtim o bir insan. 1 insan için sadece bir hava yastığı açılıyorsa diyecek söylenecek pek bir şey yok 'Devletimiz saolsun' dan başka. Anladın mı koyun kardesim işte her şey böyle. Umarım beynin almıştır. Saygılar 0 0
  • murat: 2 tane vinç getirip gerersin ağı hava yastığına felan gerek kalmaz ama nerede insana verilen değer adam 10 kata çıkmış bunlar aşağıya hava yastıgı açıyorlar yuh yani 25 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: COK ÜZÜLDÜM ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE ANNESİNE BABASINA SABIRLAR VERSİN 25 0 Yanıtla
  • SALİH: Yatkililer gibi Allah sizi bildiği gibi etsin, avrupada olsaydı bu çocuk kurtarılırdı 22 3 Yanıtla
  • gokhannn: 1 metre karelik mi hava yastığı var devletin töbe töbe . . . Allahım yarabbim ya. . göz göreeeeeeeeeee göreeeeeeeeeeeee 23 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement