23 Nisan'da Temsili Oturduğu Makama Geldi - Son Dakika
Güncel

23 Nisan'da Temsili Oturduğu Makama Geldi

Siirt'in Pervari ilçesinde 28 yıl önce 23 Nisan'da temsilen belediye başkanlığı koltuğuna oturan Tayyar Özcan, bir yıldır bu makamın sahibi olarak ilçeye hizmet veriyor.

22.04.2015 12:14  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Pervari ilçesinde 28 yıl önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda temsilen belediye başkanlığı koltuğuna oturan Tayyar Özcan, bir yıldır bu makamın sahibi olarak ilçeye hizmet veriyor.

27 YIL SONRA BELEDİYE BAŞKANI OLDU

Tayyar Özcan, 1987'de ilkokul 5. sınıf öğrencisiyken, 23 Nisan'da temsilen Belediye Başkanı Mehmet Emin Özcan'ın koltuğuna oturdu. Özcan, 27 yıl sonra AK Parti'den belediye başkan adayı olarak girdiği yerel seçimleri kazandı.

Bir yıldır bu görevi yürüten Özcan, AA muhabirine, sevdiği işi yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Temsilen oturduğu koltukta çekilen hatıra fotoğrafını makam odasına asan Özcan, "28 yıl önce 23 Nisan'da bir günlüğüne belediye başkanı olmuştum. O zaman rahmetli babam Mehmet Emin Özcan, belediye başkanıydı" diye konuştu.

O dönemde öğrenim gördüğü okulun ihtiyaçları bulunduğunu dile getiren Özcan, "Okul bahçesinin duvar yapımı ve bütün ihtiyaçlarını o gün gidermiştim. Makam aracıyla tur atmıştık" dedi.

"HAYALDİ GERÇEK OLDU"

Hayalini kurduğu ve şu anda sahip olduğu makamda sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini anlatan Özcan, şunları kaydetti:

"28 yıl sonra bu makam nasip oldu. O gün çocukluk duyguları, apayrı bir dünyadaydık. Şimdi ise hizmet aşkıyla, sorumluluk bilinciyle hizmet veriyoruz. Şu an çok güzel projelerimiz var. Altyapı, su isale hattı gibi projeleri ve ihalelerini bitirdik. İnşallah yakında Pervari'yi apayrı yerlere getireceğiz."

"İnsan istediği noktaya muhakkak gelir. Ben de Belediye Başkanı olmayı çok istedim" diyen Özcan, "Allahıma binlerce şükürler olsun ki bugünler nasip oldu. İnşallah devamı da gelir ve memleketimize daha iyi hizmetler ederiz" ifadelerini kullandı.


23 Nisan\'da Temsili Oturduğu Makama Geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan'da Temsili Oturduğu Makama Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • AĞALIK SİSTEMİ UYANIN EY MİLLET: BABADAN OĞULA GEÇMİŞ HABER DEĞERİ YOK. BAŞLIĞI GÖRDÜĞÜMDE GARİBAN BİRİNİN GELDİĞİNİ ZANNETİM. 27 YIL ÖNCE YALAKALIK OLSUN DİYE BAŞKANIN OĞLUNU OTURTMUŞLAR ŞİMDİDE BELEDİYE BAŞKANI OLMUŞ. 0 5 Yanıtla
  • MERSİN ENVER GÖKHAN: Hak edilmiş başarılar için söylenecek tek söz vardır. Tebrik ederim ve bir temenni başarılarının devamını dilerim. Saygılarımla 1 0 Yanıtla

Advertisement