23 Nisan'da Antalya Devlet Tiyatrosu Ücretsiz Olacak - Son Dakika
Yerel

23 Nisan'da Antalya Devlet Tiyatrosu Ücretsiz Olacak

23 Nisan\'da Antalya Devlet Tiyatrosu Ücretsiz Olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Antalya Devlet Tiyatrosu perdeleri, çocuklara ücretsiz açılacak.

21.04.2014 11:10  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Antalya Devlet Tiyatrosu perdelerinin çocuklara ücretsiz açılacağı belirtildi.

Antalya Devlet Tiyatrosu, 11 Mart'ta prömiyerini yaptığı ve biletleri günler öncesinden tükenen "Barış çiçeği" adlı çocuk oyununu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası'nda 2 gösterim ile sahneleyecek.

23 ve 24 Nisan'da Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek oyunları Antalyalı çocuklar, ücretsiz izleyebilecek. Oyunların biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ile Tophane gişesinden alınabilecek.

Şahin Örgel'in yazdığı, Murat Bölük'ün yönettiği "Barış Çiçeği" oyununda Bülent Ünsür, Başak İşür, Erkan Pekbay, Ebru Tanrıver, Esra Şen, Emre Gündoğdu, Erol Karayılan, Burçin Nar, Barkın Dere ve Aslı Arık rol alıyor.

Yeşilin her tonu ve her türlü canlının olduğu barış ve kardeşlik ormanında geçen oyunda sevgi, kardeşlik ve huzur içinde yaşanan bir dünya sahneye konuluyor.

Oyunda, her şeyin daha fazlasını isteyen aç gözlü kara kurt ve hizmetindeki kurnaz ve açgözlü gri tilki, barış çiçeğini çalarak tüm ormana hakim olmak istiyor ve tüm ormanı bir karmaşa ve huzursuzluğa sürüklüyor. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan'da Antalya Devlet Tiyatrosu Ücretsiz Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement