"2023 Vizyonu Beylikdüzü'nün Çehresini Değiştirecek" - Son Dakika
Güncel

"2023 Vizyonu Beylikdüzü'nün Çehresini Değiştirecek"

Beylikdüzü için 2023 vizyonunu halkla paylaşan Başkan Yusuf Uzun, proje sunumu sonunda ayakta alkışlandı. Hayata geçirilecek projeleri tek tek tanıtan Uzun'a ilgi büyüktü.

28.03.2014 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Adnan Kahveci Mahallesi sakinlerine Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda 2023 vizyonunu anlattı. Vatandaşların arasında dolaşarak konuşmasını gerçekleştiren Başkan Uzun, projelerin hayata geçmesiyle Beylikdüzü'nün çehresinin de değişeceğini ifade etti.

Yeni dönemde, eğitim alanında yeni okulların yanı sıra, Beylikdüzü Üniversitesi'ni de ilçeye kazandıracaklarını belirten Başkan Uzun, yine bu dönem içerisinde inşaat, proje ve ihale çalışmaları devam eden Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Beylikdüzü Spor Kompleksi, Su Ürünleri Hali, arıtma kollektörü, yaşlılar evi, kadın konukevi, Yeşil Vadi Şehir Parkı'nın diğer etapları, Kavaklı ve Yakuplu sahilleri düzenlemesi, Yakuplu Kültür Merkezi, İhlas 2. Kısım havuz, büyük trafo merkezi gibi irili ufaklı birçok proje ile örnek alınmaya devam edeceğini belirtti.

Sorunsuz Ulaşım Yapılacak

Ulaşım projelerine büyük önem vereceklerini dile getiren Başkan Uzun, "Hürriyet Bulvarı üzerinden İhlas 1. Kısım, Beykent ve buradan da Kavaklı güzergahına doğru tramvay hattı yapacaklarını söyledi. Gürpınar'da deniz iskelesinin tamamlanmasından sonra, sene sonu itibariyle deniz ulaşımının da kullanılacağını belirten Başkan Uzun, ayrıca Metronun da Beylikdüzü'ne geleceğini söyledi. Botanik Bahçesi'nin üstünden başlayarak Kavaklı sahiline ve oradan da Gürpınar istikametine doğru teleferik hattının da oluşturulacağını ifade eden Uzun, ayrıca Gürpınar Sahili'ne inen büyük merdivenlerin olduğu yerde bir de asansör yapacaklarını ifade etti. 2023 vizyonu içerisinde battı çıktı geçitler, yeraltı otoparkları yapacaklarını da söyleyerek, E-5 Karayolu'ndan yeni girişlerle ilçeye araç giriş ve çıkışında kolaylık sağlanacağını kaydeden Uzun, E-5 Karayolu'na alternatif olarak iki adet 2x2 yolun yapılacağını belirterek, bu yolların yapılmasıyla şehir içi trafiğinin de rahatlayacağını söyledi. Başkan Uzun, konuşma sonrasında vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

Yeni Yatırımları Kutladı

Başkan Yusuf Uzun, Adnan Kahveci Mahallesi'nde Hz. Ebubekir Camii'de kılınan Cuma namazı sonrası ise vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar, Başkan Uzun'un yapmış olduğu projeleri çok beğendiklerini, yeni projelerinin daha kaliteli ve Beylikdüzü'ne daha da yakışacak projeler olacağını ifade ettiler. Uzun, daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Nar Home Ocakbaşı'nın açılışını yaptı. Ocakbaşının Beylikdüzü'ne hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Uzun, işletme sahipleri Hakan Ege ve Hacı Mehmet Koçhan'ı yatırımlarından dolayı kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel '2023 Vizyonu Beylikdüzü'nün Çehresini Değiştirecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement